Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim resmim yokki yukarıda arkadaşların resimleri , arkadaşlarda var bende hiç yok manasında eklemiştim

Yaşım 17, sarımsak fayda ediyor sanki bunu okul açılana kadar kullanmaya devam edeyim en iyisi. Dediğiniz gibi mesela geçen sene matematik hocamızın gözünün hemen altında bile sakal vardı yani öyle olacaksa şuanki halimi tercih ederim. Bilgi için teşekkürler zaman ayırmışsınız
hevesini kırmak gibi olmasın ama sarımsak, jilet gibi hikayeler tamamen şehir efsanesi eğer senin genetiğinde yoksa orada sakal çıkmaz istersen her gün 10 tane sarımsak bitir 20 defa jilete ustraya vur çaresi yok sakal bakım yağı,hint yağı,badem yağı gibi yağlar ise tamamen var olan sakalı beslemek için vardır yani sakal çıkaracak bir mucizeye sahip değildir, sakalın çıkmasına yardımcı olmaz ve tüyleri kalılaştırıp koyulaştırmaz yumuşatır güzel bi görüntü verir seyrekse yine seyrek gözükür.minoxil ve muadilleri ise kullanımını bıraktıktan sonra çıkan sakalları tek tek döker fakat minoxil oradan sakal çıkarıyorsa yani minoxil kullanmadanda bi süre sonra oradan o kıl/tüy çıkabilir sadece beklemek gerekiyor belki 1 yıl belki 10 yıl o da tamamen genetiğe bağlı.sakal çıkarmanın tek bi yolu var ondan da çok emin değilim çünkü yeni yeni görmeye başladım, sakal ekimi ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama diğerler yöntemlerden daha iyi bir sonuç vereceği kesin. yani ekonomik olarak kendinizi zarara uğratmayın bu işin en faydalısı bir doktora gitmek ve o doktoru dinlemek boşuna okumamışlar size neyin fayda verip vermeyeceğini de en iyi onlar bilir