Hocam herşey iyi güzel fakat sabah 9dan akşam 8e kadar felan durdum öğrenciler full tek sigaraya saldırıyor akşama kadar 4 5 paket sigara açıldı. Ekstra olarak bardakta mısır satışı oldu adam baş edemedi ben el attım yardım ettim ki öğrenciler kuyruğa giriyor akşama kadar giren çıkan belli değil net olarak günlük gelir gider hariç net cebe kalan para 300 350 tl civarı birşey ki adam satacağı için dükkanı 9 dedimi kapatıp gidiyor. Sosyal yaşam olmayabilir ki benim sosyal hayat sıfır zaten 1400 tlyede yıllarca çalıştım çünkü elimde herhangi bir mesleğim yok 1400 için elin ağız kokusunu çekeceğime 1400 lirayı aylık bakkaldan kazansam yine iyidir benim görüşüm böyledir.
Birde kafama takılan şöyle birşey var belki inanmayabilirsiniz. Bir mahallede 20 metreye bir toplamda 7 bakkalın dizildiğini gördüm büyük marketlerin tam dibinde bakkal açanlar ve ayakta kalanlar görüyorum nedense kimse kapatmıyor çözemedim bu işi açıkcası
"öğrenciler full tek sigaraya saldırıyor" bu olay şikayet olursa çok baş ağrıtır öncelikle bilginiz olsun hocam. 4-5 paket sigaradan kazanç çok bişey olmaz
Neyse ben yaşadıklarımı anlattım hocam yaşam hayat sizin inşallah vereceğiniz kararla mutlu olursunuz.