aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aman hocam sakın ha bulaşmayın heleki tek başınıza duracaksanız sakın sakın ha girmeyin. Ailemle birlikte 10yıl yaptık tüm detaylarını bilirim """ sosyal yaşam, tatil, haftasonu, ölü, düğün, maç, kafa dinleme, piknik vs........... "" hiç bierşeyin olmayacak. Sabah 7 den akşam 12-1 lere hatta canlı bir cadde ise dahda geç saatlere kadar açık tutmak zorundasın.
yok tarihi geçen mallar yok tek tek mallerın tozunun silinmesi yok hergün meşrubat dolabı doldurma gazete satarsan kaç tnae satıldı haftalık ödeme gelince rakamlar tutmayacak uğraş dur zaten 5 kuruş kazancı var 2 tane eksik yazsalar 2tl bütün kar 0...
zaten geliride düşükmüş marketlerde kazanç oranı çok düşük en yüksek oran temizlik ürünlerinde dir onlarda yavaş satılır..
kısacası gidin ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIN MARKETÇİ OLMAYIN..
Hocam herşey iyi güzel fakat sabah 9dan akşam 8e kadar felan durdum öğrenciler full tek sigaraya saldırıyor akşama kadar 4 5 paket sigara açıldı. Ekstra olarak bardakta mısır satışı oldu adam baş edemedi ben el attım yardım ettim ki öğrenciler kuyruğa giriyor akşama kadar giren çıkan belli değil net olarak günlük gelir gider hariç net cebe kalan para 300 350 tl civarı birşey ki adam satacağı için dükkanı 9 dedimi kapatıp gidiyor. Sosyal yaşam olmayabilir ki benim sosyal hayat sıfır zaten 1400 tlyede yıllarca çalıştım çünkü elimde herhangi bir mesleğim yok 1400 için elin ağız kokusunu çekeceğime 1400 lirayı aylık bakkaldan kazansam yine iyidir benim görüşüm böyledir.

Birde kafama takılan şöyle birşey var belki inanmayabilirsiniz. Bir mahallede 20 metreye bir toplamda 7 bakkalın dizildiğini gördüm büyük marketlerin tam dibinde bakkal açanlar ve ayakta kalanlar görüyorum nedense kimse kapatmıyor çözemedim bu işi açıkcası