Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O bu değil de ne olacak bizim asgrai ücret meselesi. Geçen hanımla da konuştuk, asgari ücretten azcık fazla alıyorum ama asgari ücret alsam ne olacak diye düşündük. Mesela 1450 tl alsam 650 tl kiraya veriyorum. Kaldı 800 elektrik su doğal gaz ortalama 200 tlyi buluyor benim kaldı 600 tl. Çocuğa ayda ortalama 4 bez alıyorum 20 tlden 80 tl. Kaldı 520 tl. Ayda ortalama 300 tl pazar,market masragı var kaldı 220 tl. 20 tlde aidat kaldı 200 tl. Bunlar zorunlu ihtiyaç birde keyfi olan var aylık sigara maragfım tütün içiyorum 90 tl birde süperonline ödüyorum 65 tl. Toplam 155 tl, mecburen sağa sola giderken dolmuşla gidiyoruz ortalama 55 tl desek 100 tl. Dayı boş ver israili biz ne edecez ayda 100 tl ile ben bu çocuğu nasıl okutucam 6 sene sonra
Hocam, Dilencinin, asgari ücretliden öğretmenden polisten fazla kazandıgı bir adalet sisteminde yaşıyoruz.Ne sen bu 100 tl ile ne yapılacagını sor nede ben 100 tl ile imkansızı başarman konusunda kendimi paralayayım
10.000 50.000 maaş ile herkes yaşar, sen 100 TL ile yaşam kavgasından sağ salim kel ve akıl sağlıgını yitirmeden çıktığının kavgasını ver Zira işsiz güçsüz ÖĞRETMEN biri olarak benim asğafri ücretim bile yok
İşin şakası bir tarafa harbiden ne olacak bu halimiz.? 3 ay sonra çocugum olacak. Vay ki halime vay Ülkede genel durum bu kısacası