Hocam, İşini sağlam yapıp helaliyle kazanıp, müşterilerini mağdur etmeyeceksen, kendine bir kategori ve en iyi yaptığın işi seçerek kazanmaya başlayabilirsin..Dürüst adamlar her zaman kazanır. Para kazanır, nam kazanır, şeref kazanır, haysiyet kazanır dürüstlik kazanır ama sonuçta kazanır

En iyi yaptıgın şeyi, en iyi pazarlayacak şekilde yaparak dönebilir ve kazanabilirsin.Allah daim eder inşallah
Amin teşekkür ederim. Hayırlısı inşallah.
sektöre göre değişir. mesala bayan üzerine site açtım 2 ayda aylık 250 300 tl kazandırmaya başladı. Sattıp ve tekrardan başlıyorum hep.
Bayan sektörü zor bir sektör ama kazancı güzel. Hep düşünüyorum bu konuyu teşekkürler.
Günlerdir bu soruyu bende kendime soruyorum R10'da takılıyorum anca ama 1 adım ileri gitmiyorum. En iyi yapabildiğim şey nedir diye kendime soruyorum onunda cevabını bulamıyorum. Teknolojiye ilgiliyim ama çok içinde değilim. Daha önce Vodafone ve Türk telekomda çalıştım bunlarla ilgili tarifeleri vs yazsam avantaj vs desem kime ne faydası olacak zaten kendi sitelerinde adamların yazıyor. Kafamda deli sorular ve çözemiyorum
Sanada Allah kolaylık versin