Arkadaşlar selamlar,
Sitelerimi satalı yaklaşık 6 ay olmuştur. yaklaşık 7 yıl üç beş bişeyler kazandırdı adsense ama sitelerimden sıkıldığım için 6 ay önce sattım hepsini.
Herkesin olduğu gibi benimde paraya ihtiyacım var. Halihazırda tam zamanlı bir işim var. Bu işi ek iş olarak yaptım şimdiye kadar. Bir sürede webmasterlikten uzak kaldım tabi. Kendi sitemi baştan yazacak kadar bilgi sahibiyim yani php html vs orta derecede biliyorum
.Ben sitelerde adsense yayınladım ve üç beş bişey kazandım ama artık bu işlerin tadının kaçtığını düşünüyorum. Daha çok android uygulamayamı yönelsem yoksa youtuberlikmi yapsam bilemedim.
Siz değerli dostlarımdan tavsiye bekliyorum. Kimsenin kazancında gözüm yok sadece hangi sektöre ilgi var o konuda destek verirseniz memnun olurum.
Günlerdir bu soruyu bende kendime soruyorum R10'da takılıyorum anca ama 1 adım ileri gitmiyorum. En iyi yapabildiğim şey nedir diye kendime soruyorum onunda cevabını bulamıyorum. Teknolojiye ilgiliyim ama çok içinde değilim. Daha önce Vodafone ve Türk telekomda çalıştım bunlarla ilgili tarifeleri vs yazsam avantaj vs desem kime ne faydası olacak zaten kendi sitelerinde adamların yazıyor. Kafamda deli sorular ve çözemiyorum