tumut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kanalı uzun zamandır takip ediyorum sevdiğim için değil sadece nasıl bu kadar izlenme takipçi ve yorum alabiliyor milletin ruh halini incelemek için uzun zamandır takip ediyorum bir çok video silinmiş durumda sebebini bilmiyorum ancak ilk attıkları video ; baba duvar sıva kartonpiyer ustasıydı o tür bir video vardı silinmiş bu dediğim ilk videolardan . Ayrıca tehlikeli denemeler vardı o videolarda silinmiş durumda. Gerçekten bu kategoride Prenses Elif kanalının dışında bana pek samimi gelmiyor ayrıca bu kanal dışında "Everything you're looking for" diye bir ingilizce isimli bir kanalları var . Gerçekten anlamak zor bu kadar izlenme alması ilginç ve bence farklı birşey var videolar kısmına girerseniz ne kadar video silindiğini görebilirsiniz
600 küsür video vardı kanalda. Şu an 60 küsürlere inmiş durumda. Kanal sahibi "mecburen" videolarını çoğunu sildi. Çünkü çoğu videosu çocuklara kötü örnek teşkil edecek cinstendi. Gerçi şuankiler bile öyle ya (neyse). Videolar neden silindi sorusuna gelince. Youtube pedagoglar tarafından mahkemeye verilmişti ve mahkemeyi pedagoglar kazandı. Geçtiğimiz günlerde youtube bir çok çocuk kanalını detaylı incelemeye aldı ve çocukları kötü etkileyebilecek videoları ve kanalları sildi. Büyük bir temizlik yaptı. Bu korkuya kapılan bir çok kanal kendi kanalındaki olumsuz örnek içeren videoları sildi. Çokta iyi oldu bence. Çocuklar üzerinden hit kasıp para kazananlara iyi ders oldu bu.