Hocam bilgili oldugumdan degil ancak ortamda bulundugumdan yorum yazmak istedim.
Ben Amerikada yasiyorum. Insanlar dijital paralara deli gibi para yatiriyorlar. En son Amerikan Merkez Bankasi kendi dijital paralarini cikarmayi dusunduklerini acikladi.
Cevremdeki insanlar BTC 40-50 bin dolarlari gorecek diye elindekini avucundakini BTC'ye yatiriyorlar. Bundan 1-2 ay once BTC 3-4 bin dolar iken alalim mi diye muhabbetini yapan adamlar almadiklarina kopekten pisman oldular.
Ayrica dijital paralar uzerine gelisen buyuk bir piyasa var su anda. Exchange isi yapan, wallet isi yapan onlarca firma var ve her gecen gun yenisi kuruluyor. Ayrica BTC'den farkli olarak bine yakin farkli dijital para birimi mevcut.
Birikmis param olsaydi kesinlikle bir kismini yatirmayi cok ciddi dusunurdum. Benim kafamdaki kisa vadede yapmak istedigim sey gelecek vadeden 10-20 adet dijital para birimi tespit edip bunlardan ufak ufak kenara atmak. Olur da iclerinden birkac tanesi alip yururse kar ederim, yoksa da 100-200 dolarim gitti diye uzulmem.
Bilgisi olan dediniz, soylediklerim bilgi mi yorum mu onun kararini siz verirsiniz, ancak konunuzu gorunce yazmadan edemedim.
Herkese bol kazancli yatirimlar dilerim.