mutimontana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihazda sıkıntı yoksa, direk alın hocam. Tekrardan bir kontrol edin.
Ek kaskoyu bilmemde, garanti yaptıramıyorsunuz.
Olay şöyle gerçekleşti.
Apple store zorlu'da iPhone 6s Plus test ve kontrol ederken bir bayan geldi. Cihazı 1 gündür güncelleme uyarısı mı yenilenmemi değişik bir hata almış. Orda hemen (garantisi bitmiş.) yeni güncelleme yaparak yardımcı oldular. Bende o sırada telefonu test ederken kullanıcı olarak nasıl olduğunu sordum. Bayan güzel bir şekilde anlattı dinledim. Hiç bir sorun yaşamadığını garantim yeni bitti ama çok memnunum cihazımda en ufak sorun yok yaşamadım diyince. Durdum duramadım. Satmayı düşünür müsünüz dedim. Düşünüyorum dedi hatta internete koydum dedi. Fiyatta bayağı ağlaya zırlaya 1650 tl'ye indirdim. (Karşılığında bende indirimli araç kiralayacağım..)
Tekrardan kontrol etmem gereken şeyler nelerdir acaba.

genciletisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasko vs işlemler cihazı sıfır alırken sunulan şeyler hocam. Ben sanmıyorum yaptırabileceğinizi. Fiyat genel olarak iyi bence alınabilir. Cihaz'dan iCloud çıkışını mutlaka yaptır. Formatlayıp sıfır olarak teslim al. Ayrıca faturasını da mutlaka istemelisin. Aksi halde iCloud şifren bloke olduğunda filan faturasız destek alamazsın. O zaman telefonun çöp olur. Genel olarak makul diyebilirim.
iCloud'u alacağım bayan zaten sıfırlayacak. iPhone'mi bul uygulamasını kapatması gerekiyor mu? Yoksa Direkt olarak sıfırlamış olması mı yeterli olur? Türkcell'den alınan faturası mevcut. Kutusu, şarj aleti, adaptör, kulaklık vs. hepsi mevcut kendisinde eksiksiz tertemiz şekilde. Çok araştırdım 1800-2850 arasında cihazların fiyatları değişiyor.
1650 tl'ye 16GB şuan için bende gayet mantıklı buldum. Bu fiyatlara iPhone 6s, 6 veriliyor sanırım.