bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konu açıldığında alıyım dedim, sonra unuttum gitti. Şimdi 2 ye katlamış resmen. Seminer ne zaman acaba? Peki genel rutinden bahsetmişiniz. Genelde bu şekilde coinler artmaya devammı eder yoksa durgunmu gitmeye başlar acaba?
Evet genelde hep boyle bir Rutini var bu islerin hocam. Hic bir koin surekli artmaz hocam. Eninde sonunda duser.

14 ayin sanirim hocam ezberden soyluyorum yaniliyorda olabilirim.

Simdi sadece birseyin olumlu tarafini gormek isterseniz sonuc husran olabilir bu yuzden olabildigince tarafsiz olmak lazim ve sunu goz ardi etmemek lazim.

Apple, MS, Google vs.. vs.. bunlar bugune kadar cok fazla basariz projeye imza atmis firmalar. Basarili olduklari kadar basarisiz olduklari projelerde vardir.

Belki 20 gun sonra 5 usd olacak belki yil sonunda bunu kimse bilemez. Mevcut sistemdeki bir buyuk BUG veya basit bir HACK fiyati epey asagiya cekebilir.

Coinmarketcap bakin surekli cikan bir coin bulamazsiniz. Ben soyle yapiyorum (zor yoldan ogrendim bunu)
Bir coin alirken kendimce bir hedef belirletiyorum atiyorum %30 diyelim.
Coini alir almaz zaten satis emri giriyorum %30 kar ile ve satilmasini bekliyorum.
Satilinca gidip baska coin aliyorum veya ayni coinin dusmesini bekliyorum.

Or: NEO 30 - 40 arasinda gidip geliyors surekli
30 - 33 arasindan alis emri giriyorum
39 - 41 Arasindan satis emri giriyorum

LTC 80 100 arasinda gidip geliyor bu aralarsa alis satis emri giriyorum.

Bazen kar ediyorum bazen zarar ediyorum orasi ayri.

Eger alip unutucam ben diyorsaniz o ap ayri bir durum IOTA icin. Muhtemelen cok iyi kar edersiniz ama ilk dususte panik olmayin sadece sabirla bekleyin.