dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annem çok şiddetli baş ağrıları sebebiyle doktora gitti.
Doktor kendisine MR verdi ve MR sonucunu aldıktan sonra sıra bulamama sebebiyle Bakırköy'de bir hastaneden randevu aldık.
Sonuçlarla birlikte bu hastanede ki BEYİN YOKSUNU DOKTOR MR sonuçlarına baktıktan sonra anneme hiçbir şeyinin olmadığını aktardı.

Ancak benim içime kurt düştü ve 15-20 gün sonraya başka hastaneden randevu aldırdım annem için.
Bugün gittiğinde Beyin damarında tıkanıklık olduğu ve beyinde leke oluştuğunu öğrendik.

Şimdi benim içime kurt düşmese annemi başka doktora götürmesem ölüme kadar sonuçlar ortaya çıkabilirmiş.
Ben ilk gittiğimiz doktor hakkında ciddi anlamda şikayetçi olmak istiyorum... Yani gerekirse dava dahi açmak istiyorum.
O şeref yoksunu, yerinden kalkıp muayne dahi etmeye üşenen beyinsize yaptırım uygulatmak istiyorum... En etkili işlemi, en hızlı
sonucu nasıl alabilirim?

TÜM İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIP BU İŞİN PEŞİNDEN GİDECEĞİM!
hiçbirşey olacğaını sanmam.tetkikelrde görünmüyordu der.böyle söylemedim der.aynısı babama oldu sapasağlam dedi kalp için sonrasında kalp krizi geçirdi 2 hafta sonra.yani şükür yine gitmişsin.o yüzden zamanını harcamaya değmez inşallah sonuç alırsın uğraşırsanda.Allah şifa versin