evreniniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ihlalin 2 türlüsü vardır

1. ihlal bu şekilde

Buda açılma görüntüsü 9 dakikada açılmış mobildende ss alırız inanmazsan ( arkadaşın açtığı büyük ihtimal bu şekildeydi zaten )

diğer ihlal ise

bunuda anca eski pano açar kimse kendini kral sanmasın

EK OLARAK ARKADAŞA YAZDIM SEN NEDEN CEVAP VERİYORSUN DEDİĞİNEDE CEVAP VERİYİM. ARKADAŞ BURDA KONUDADA AÇIK AÇIK BELİRTMİŞ ÜCRETSİZ . GELİPTE BURDA SANA ATTIĞI MESAJI PAYLAŞMAN YANLIŞ. YANİ SANA BURDAN 300 LİRAYA MÜŞTERİ ÇIKMAZ ONU DİYORUM İNSANLAR KONU SAHİBİ GİRENE KADAR AKLI BAŞKA KONUYA GİTMESİN DİYE YAZDIM OKE ?

Benım anlamadıgım konu şu dun bana özel mesaj atıp hesaıbmı açarmısın dıyen adam bugun yanında 1 kişi alıyor ve ücretsiz hesap açıyoruz falan gibisinden durum atıyor anlamadıgım olay bu olayı amam büyüttüniüz az öncede telefondan arayıp sen benım konuma nie bunları yazıyorsun diyor sana soru sordum diyor kardeşim yapmayın böyle şeyler ayrıca ben şuana kadar burdan 50 den fazla hesap aldım ve ücretlerim 300 tl değil hesaplara göre değişmekte 300 tlyi nerden uydurdunuz bilmiyorum ama çeşitli hesaplardan Pm atarak fiyatmı istiyorsunuz anlamış değilim ben görmediiğim hesaba genelde para biçmiyorum gördüğüm hesaplarıda açıyorum sizin acınız sanırım başka birşey. Bu son yorumum kolay gelsin canımç