Satma nedenimiz ortağım ile artık anlaşamadığım ve bu siteye artık zaman ayıramadığım için satma kararı aldım. Fiyatı 10 bin tl olarak belirledim. Site adresi için gerçek alıcıysanız pm isteyin, alıcı değilseniz lütfen boşuna pm istemeyiniz. Site daha genç olmasına rağmen bilinen bir site ve tanınan bir sitedir. Bu kadar süre de çok iyi çalışmalar nedeniyle çok iyi performans göstermiştir ve zamanla daha da yükseleceğine adım gibi eminim. Seo çalışmaları yapılmıştır, içerikler tamamen özgün olmakla birlikte gayet zengindir. Fiyatı 10 bin tl tutmamın sebebi ileriye yönelik yaptığımız seo çalışmaları ve sitenin kazancının yüksek olmasıdır. Reklam firması da devir edilecektir cpm leri gayet yüksektir. Aklınıza takılan sorular var ise pm atabilir siniz.
Sitenin aylık getirisi:
Reklam firmasıyla yeni anlaşılmıştır 3 gün de, 365tl gelir gelmiştir.
Sitenin açılış tarihi:
2 Eylül 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir:
İndirme sitesi
Günlük hit sayısı:
6-10K
Ziyaretçi kaynağı:
%90 google - %10 Direkt
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Kaldırıldı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
300 içerik vardır, site tümüyle satılıktır
Hosting dahil midir:
Vps dahildir 2 bucuk ayı kalmıştır
Banlı olduğu sponsor var mı:
Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Evet dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sınırsız
Merhaba hocam. Whatsapp ya da skype ile detay alabilirsem sevinirim. İndirme derken hangi sektöre yönelik? Gelirlerin devamı gibi konular üzerinden devam edebiliriz.
Satma nedenimiz ortağım ile artık anlaşamadığım ve bu siteye artık zaman ayıramadığım için satma kararı aldım. Fiyatı 10 bin tl olarak belirledim. Site adresi için gerçek alıcıysanız pm isteyin, alıcı değilseniz lütfen boşuna pm istemeyiniz. Site daha genç olmasına rağmen bilinen bir site ve tanınan bir sitedir. Bu kadar süre de çok iyi çalışmalar nedeniyle çok iyi performans göstermiştir ve zamanla daha da yükseleceğine adım gibi eminim. Seo çalışmaları yapılmıştır, içerikler tamamen özgün olmakla birlikte gayet zengindir. Fiyatı 10 bin tl tutmamın sebebi ileriye yönelik yaptığımız seo çalışmaları ve sitenin kazancının yüksek olmasıdır. Reklam firması da devir edilecektir cpm leri gayet yüksektir. Aklınıza takılan sorular var ise pm atabilir siniz.
Sitenin aylık getirisi:
Reklam firmasıyla yeni anlaşılmıştır 3 gün de, 365tl gelir gelmiştir.
Sitenin açılış tarihi:
2 Eylül 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir:
İndirme sitesi
Günlük hit sayısı:
6-10K
Ziyaretçi kaynağı:
%90 google - %10 Direkt
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Kaldırıldı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
300 içerik vardır, site tümüyle satılıktır
Hosting dahil midir:
Vps dahildir 2 bucuk ayı kalmıştır
Banlı olduğu sponsor var mı:
Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Evet dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sınırsız
Merhaba hocam. Whatsapp ya da skype ile detay alabilirsem sevinirim. İndirme derken hangi sektöre yönelik? Gelirlerin devamı gibi konular üzerinden devam edebiliriz.