Merhabalar,
Aramızda motorcular vardır. Ve diğer arkadaşlar için ise aklımdan geçen kendimi salak gibi hissetirecek bi olayı yazıyorum.
Yaklaşık 1 saat önce Nevşehir/Merkez çevre yolunda motorum ile gaz açmaktaydım (2 motorcuyuz) arkadaşımda vardı.
Uçhisar denilen mevkiye geldiğimde yolda kalan gençleri gördüm bu apaçi tarz cg motoru ile, Islık çaldılar durduk arkadaşla.
Benzinlerinin bittiklerini söylediler. (Petrol yaklaşık 2km ilerde) Konuşma aynen şu şekilde;
B->biz A->Apaçiler
A: abiler benzinimiz bitti biraz çeksek sizden petrole kada idare etse yeter.
B: Dostum bunların deposu onlar gibi deyil veremem. Paranı ver petrolden alalım gelelim.
A: 20 tl çıkartıp veriyor. biz burda bekliyoruz abi
B: Tamam kardeşim alıp geliyorum.
Petrole gittim bidon olmadığını söylediler. Bende etrafa baktım civarda buldum tekrar gittim 20 liralık koy uşak yolda kalmış dedim. Adama parayı uzatıcam parayı çıkardımki geçersizdir yazıyor.
(Meğersem uşak bize sahte para vermiş) herneyse haberi yoktur diye kendi cebimden verdim. gittim tekrar yanlarına.
B: Kardeşim benzinini getirdikte. Bu parayı nerden aldın sahte bu.
A: Abi yukardaki hisar market verdi.
B: Tamam dök benzinini gidelim markete. soralım bakalım
O sırada biz şaşkın benzini döküyor. Neyse bu altındaki aleti bi *** sanıyor güya 200'lük diyorya Birden çalıştırdı kaçmaya başlarmış gibi bi hareket yaptı. Ne cürret bende anlamadım.
Neyse bunlar bastılar gidiyorlar bizde arkadaşla yavaş yavaş gidiyoruz. Bunlar arkaya bakarak gidiyorlar kaçarmış gibi. En son yaklaşalım dedik. Bastık zaten 2 3 sn içinde yanlarına gittik 2 sn sonra da onlar sağ tarafa durdular.
A: Abi lastik yarıldı ya
B:içimden allahın sopası yokya dedim neyse
tek başına bindi bizim apaçi kaçmaya başladı arkadaşınıda 20 lira için saatı.
Biz bu napıyor dermiş gibi gidiyoruz arkasından. En son mahalle arası biyere girdi. Diğer çocukta yaklaşık 1 km lik yolu yürüyor.
Biz çocuğun izini kaybettik daha doğrusu motorları o sokaklara sokmak istemedik. açıkçası pek tekin bi yer deyildi. Arkadaşım gidelim diğer çocuğu tutalım dedi(yürüyen) bende dedim boşver.
Başımın gözümün sadakası olsun ama insanlık diye bişey kalmamış. Özelliklede gençlerde.
Elimde kask kamerası ile eşgallleri var. Ama uğraşmak istemiyorum Allah'a havale ediyorum.