Konu
Mining Hakkındaki Tecrübemlerimi Paylaşiyorum!(İçeri)
04-12-2017, 08:53:57
CPLServers
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar yadadığım konuyu baştan sona kadar size anlatmak istiyorum ve sonrasında mining yapılırmı diye kararı siz verin evet arkadaşlar bundan 6-7 ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla miningi duydum ve evindeki 50 binlik sistemini gördüm ve hak verdim kendisine anlattı sistemi kafama yattı sorun yok kazanılıyor bi odayı komple mininge ayırmış daha sonra zaten kesin kazanç diyip bende başlamaya karar verdim ve durum şu PARAM YOK
ve sonra kredi kartımı kullanıp 1 adet kart aldım tabi taksidi çıkarıyor diye daha sonra kartı taktık sistemi kurduk modlama işlemleri var uraştırıcıydı ilk sefer için daha sonra çözdüm o konuyu sonrasında ilk ay kartın 2 takisin parasını çıkardım daha snra bu kartları direk 4 yaptım evet kazanmaya devam ediyorum kazancım 4 e katlanmış 2 bin üstü geliyor o sıralar bende kartımı 6 yaptım direk olarak ama ana kartım 4 girişli 7 kart girişli asus ana kart aldım bu arada hepsi karttan nasılsa çıkıcak parası param yok işler güzel 3500 kazandım 6 kart ile ama aradaki o problemler beni bitiriyordu 15 yıldır bilgisayar kullanıyorm ama mining farklı işlem donanımsal pek bilgim yoktu yani vardı ama o kadar değil sonra saçma sapan problemlerle savaşmaya devam ettim günlerce yatmadım pc kapanıyor açılmıyor neden diye araştırıyorm power olabilir anakart olabilir kablo olabilir ekran kartı olabilir falanda fistan demek istediğim bir tek sebebi yok
saatlerce uğraştım sadece powerde akım birikmiş diye açamadım meğerse güç power kapalıyken açma tuşuna 3-5 defa basmam lazımmış daha sonra bu işte eğer çıkarılan coin ne kadar zorlaşsa fiyatta o kadar artiyor ne kadar basitse o kadar da ucuz oliyor saniyorm baştan beri tabi bilgim yoktu o zaman meğerse öyle değil tabiki piyasa..
sonrasında problemleri çözdükten sonra oldu herşeyi çözdüm pc ye artık karışmiyacağım dedigim anın 2.günü kablom yandı power kablosu içerden gelen kablo hemde bende bunu servise göndereceğime gidip yenisini almalıyım diye karar verdim ki göndersem daha zararlı cıkıcam 1 ayda bekleticeğime zaten kesin 1 power parası çıkar bende mecburiyetten gidip yeni power aldım mantıklı olanı seçtim sanırım taktım herşey güzel ben de powerde sıkıntı var saniyorum yeni poweri taktım 2 gün snra aynı problem kime sorsam sorun pc de kablolarda diyor ama sıfır parçalar kabloları yakıyor güç poweri bazen ana kart ekran kartı belki 30 defa ayrı ayrı yandı ama ben hala kablo tedarik etmeye çalişiyorm
sonrasında benim evin elektirik tesisatında sorun olabilir diye arkadaşıma götürdüm cihazı 15 gün kaldı tık yok geri getirdim getirdiğimin 2. günü yine yandı kime sorsam bilgisayardan diyor ama ben biliyorm tesisattan akım ölçer ile ölçtük ev elektirği akımını tamda 220-230 en idealide buymuş sonra elektirikçi çağırdım adam geldi dedi burda o var şu var falan fistan düzeltti işte gittti akşam oldu yattım falan sabah kalktıgımda 2 kat daha fazla parçam yanmıştı
tabi sınırlendim gidip akım dengeleyici online regülatör aldım dedim elektirikten ise bu engeller 3-5 gün güzel düzeldi sandıgım an tekrar kablo yandı bu sefer tedaşı çağırdık geldi ölçtü ana pano ev panosu falan fistan hepsi sapasağlam hiç bir sıkıntı yok rigi satmaya karar verdim satılıga bıraktım günlük 5-10 kişi ariyor ayrıntısına kadar zararından karına kadar söyliyorum bekletirsen kazanırsın falanda fistan işte gelip görüyorlar ama alan yok fiyat yükseliyor ariyan çok düşüyor ariyan yok
telefona mining yazdıgımda bi ton kişi çıkıyor hepsinide alıcak diye kaydetmişim tabi o arada korkudan sistemi artık açmıyorm satıcam bide ekran kartı yansa içinden çıkamam kimse almaz falan sonra biri çıktı sattım paramıda aldım akşamı yok uymuyor falanda fistan zarar edecem diye laf yaptı direk kardeşim hazırla geliyorm lazım değil dedim gidip tekrar aldım makineyi satmak istemesemde evin tesisatında sıkıntılar vardı ve gittikçe taksit tutarını çıkarmıyordu bende karta ödediğim için bekletme fırsatıda olmiyordu sonra il dışından biri aradı yine anlattımda artık bıkkın şekilde anlatiyorm herkese bi metin hazırladım kopyaliyip atiyorm adamla konuştuk anlaştık parayı 2 gün snra attı artık dedim sorun bende olmazsa daha da ne olsa geri almam zaten il dışında saolsn adam güvenip ilk para attı ,sattım gidip yedek kablosuyla regülatörüyle birlikte kartona bırakıp otobüse verdim adamın oldugu ile gönderdim bitti ayrıldım gruplardan whatsapplardan facebooktan tüm miningten bıktım çünkü daha snra 2 gün sonra evimizin klima kablosu yandı ama yıllardır o tesisatı kullanıyoruz hiç bir skntı yok ilk defa yandı ve halada aynı tesisat daha yanmadı ama sorunun ev tesisatında oldugundan artık emindim yapmadıgım birşey kalmadı gecemi gündüzüme kattım emek verdim yani gidip direk hazır sistem alsanız bile işin aslı gerçekten zor türlü türlü sorunlar oluşiyor ve bu sorunlar bazen 5 yıldır mining yapan kişilerin bile bilmediği sorunlar oliyor ve ev tesisatınızdan emin olamiyorsunuz aldıgınızda herşey güzel olsada bunun elektikle çalıştığını unutmayın ekran kartları yansa pc yansa yapacak hiç birşeyiniz olmaz garantiye girmez ben kendim gönderdm yanmıştı kablom garantiden dediler çakmakla yanmış ki 5 kablo yan yana bitanesi yanmış ince kablolar ve en kaliteli kablolarım girenler var yapanlar var ama işin ucunda böyle belirsiz riskler varsa girmem ben bana tecrübede oldu bu konular ve anlatmadıgım bi ton sorun
size tavsiyem al/sat yapsanız bile mining yapmayın daha karlı ve temiz işlerin çıkacağına inanıyorum girdiğim zaten en büyük riskti benim için. yinede herkese saygı ve selamlarımla..