Birkac fikrimi belirteyim kimseyi hedef aldigim yok 1.si bir isi ya duzgun bir sekilde yapacagiz veya hic yapmayacagiz sektore cok geri kaldim aslinda 3 .5 senedir sektordeyim 1. Yapmamiz gereken durustluk 2. Si hic butcemiz yoksa veya yetersiz butceyle birseylere dalis yapmak hem kisiyi yorar hem gereksiz zaman kaybi birkac ornek vereyim tekrar ediyorum kimseyi hedef alarak yazmiyorum birisi bir site yapip biraz para kazandi diye ardindan bi cok kisi ayni sektore yoneliyor ornek vereyim almanca sac modelleri sitesinden birkac kisi kazandi diye masallah almanyadan daha cok almanca sac modeli sitesine sahibiz sizcede bu komik degilmi ? soyle dusunelim kucuk bir mahallede veya bir sokak ustunde bir market aciliyor millet bakiyor biraz is yapiyor diye ardindan 10 tane daha market ve bakkal dukkani aciliyor kisa sure sonra da isler kotu diye yakinmaya basliyoruz iyide kardesim o kadar gereksiz yuklenmeyi kaldirabilecekmi birileri kazandi diye herkes kazanacak diye bir kural yok unique yani benzersiz birseyleri yapmak gerek veya ben her zaman sunu soylerim dusunurum eger birsey yapacaksam rakiplerimde varsa ben onlardan farkli ne sunabilirim onlardan daha iyi veya onlarda olmayan neyi sunabilirim bunu dusunmeliyim dogrumudur ? Adamin hosting parasi yok site aciyor hosting sponsoru ariyor 5 tl para yok cepte buyuk hayallerle ise daliyor ya arkadas yapma hic yapma kalsin hem kendini bosa yorma hem piyasayi oldurme bir isin gercekten ben bunu yaparim altindan kalkarim kardesim diyebiliyorsak baslamaliyiz americada yasiyorum 3.5 sene icerisinde belkide 50 tane site acardim ne gerek var abi tek alanda yapabilecegim bir sektorde baslarim onda emek harcarim ve is yapma olasiligi yuksek sektor tercih ederim keyifli forumlar .