o yöntem göz içi lens gözü rahatsız eder diye düşünüyorum onu yaptırmam şuan 40cm den ekranı bumbulanık görüyorum 2.25 miyoptum geçen sene heralde 2.5 aşıldı :S
Normalde lens kullanıyorum bir kere taktığım zaman 1 hafta çıkartmıyorum... bazen uzun kullanınca çıkart diye uyarı geliyor adeta 3 saat önce çıkardım 3 saat sonra geri takıcam lenslede uğraşmak istemiyorum gözlük desen kayboldu bitane plastik güzel gözlüğe 400 500 tl diyorlar o fiyatları vermek istemiyorum 1 tl ye mal edip insanları soyuyorlar
zorlukları neler nerede oldunuz fiyat ne verdiniz nasıl görüyorsunuz numaranız ne idi ???
Göz numarası 4 idi. Dünya Göz Hastanesi - 4,500 TL oldum.
Herhangi bir zorluğu yok hocam bende çekindim uzun süre fakat 24 yaşını bitirince göz numarasının doğal ilerlemesi yavaşladığı için oldum. Herhangi korkulacak bir durum yok. Ameliyattan sonra 30 dakika hastanede tuttular. Sonra araba kullanarak eve döndüm, herhangi bir göz bandı veya karanlık oda kullanılmadı. 3 farklı yöntem var. Benim ki smile laser diye geçiyor sanırım. Ameliyat toplam 20 dakika sürüyor. Şuan 2 hafta olmadı dediğim gibi. Her 30 dakikada 1 suni göz yaşı döküyorum. Onun harici 2 damla daha var 4 saat arayla. İlk 1 hafta toplamda 4 damla ve 1 krem kullandım. 1 hafta sonrası kontrolde 3 damla ve 1 krem şeklindeydi.Şu an halen öyle devam ediyorum fakat kuruluk hissiyatı giderek azalıyor.
Yani size en büyük sıkıntı göz damlası dökmek olacaktır. Onun haricinde bir zorluğu yok. Fiyat olarak da 6,500 TL çekiyorlar başta. (Benim olduğum yöntem için) Eğer tanıdık biri varsa 4500 TL'ye kadar inebiliyior doktor. Onun aşağısını kabul etmiyorlar çünkü taban fiyatmış diye biliyorum.