grseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeler ve günlük bütçeniz "son zamanlarda tıklanılan reklamlardan geri dönüş alamıyorum. 200-300 tıklama aldığım reklamdan, gün içerisinde bu kadar geri dönüş alamamaktayım." Bu durum bende de ve bazı çevremdeki insanlarda da var. Bir çok yan sebepleri olabilir. (Sıklıkla aranma terimlerine bakınız) Daha genelde satış odaklı kelimelere biraz daha yoğunlaşıyorum. (Rakip ve alakasız trafiklerde olabilir.Fazladan tıklamalarda.) Sürekli arada yeni kelime türevlerini araştırınız. (ilgili aramalar kısmı çok iyidir bu konuda.)
Dediklerinizi her sabah reklam yayınlanmadan önce yapıyorum. Hatta o kadar uzun zamandır yapıyorum ki (özellikle arama terimleri) artık sıkılmaya başladım

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam,
Reklamını yaptığınız ürün veya hizmet ailelere uygun ise hafta içi müsait olduğunuzda hesabınızı ücretsiz olarak inceleyebilirim.
Son yapılan değişiklikle birlikte Adwords günlük bütçenizin 2 katına kadar çıkabiliyor. Ancak aylık bütçenizi (günlük bütçe x 30.4 gün) aşmayacak şekilde diğer günlerin bütçesini düşürecektir.
Arama terimlerinizi sürekli inceleyin ve negatif kelime ekleme, hedef anahtar kelimelerinizi iyileştirme gibi optimizasyon çalışmalarını her gün yapın.
Dönüşüm kodu eklenebilecek bir site ise ekleyip takip edin.
Geçersiz tıklamaları takip etmeye çalışın. Sitenize ip tutan bir sayaç ekleyin ve benzer iplerden ziyaretçi gelip gelmediğini kontrol edin.
Telefon numaranızı daha görünür hale getirin.
Reklam uzantılarının tümünü kullandığınızdan emin olun.
Kalite skorunuzu yükselterek daha üst sıralarda çıkmaya çalışın. Gerekli optimizasyonları yapın.
Kolay gelsin.
Teklifiniz için teşekkürler hocam. Yukarıda da dediğim gibi arama terimlerini inceleyip, negatif anahtar kelime ekleme işini uzun zamandır yapıyorum. Dönüşüm kodu ekli, takip ediyorum. IP olayını nasıl yapabilirim? Telefon numarası görünür halde, kalite skorumda genelde 10/9 veya 10/10 oluyor.