Yıllar önce Kendi Adıma Com.tr Uzantılı domain almıştım. Wordpress ozaman pek duymamıştım. ***** vs vb gibi googlede ne buldum kurdum 3-5 gün konu ekleyip sonra komple silip başka şeyler kuruyordum. Sonra sıkılınca komple sildim.
Sonra nerden aklıma geldiyse Siteyi tekrar aktif etmek. bilmiyorum. Sağolsun
@Linux; Arkadaşın sitesini ziyaret etmiştim. temayı beğenmiştim kendisen nerden aldığını sordum sağ olsun kendiside söyledi.
@
wanderlust; Arkadaşın bir konusunu okudum skyp iletişime geçtim tema vs demoları yolladı. Kendisine verdiğim cevap Yahu sen daha önce nerdeydın demeye kalmadı temayı satın aldım.
Site Daha yeni olmasına rağmen Günlük 1K hit almaya başladı Valla ne oldu ne bitti bende anlamadım. sitemi ziyaret eden bir arkadaş temanız çok güzel bende kullanmak isterim gibi yorum yazmıştı. Yorumu yazan arkadaş ile irtibata geçip temanın Telif hakkı vs bana ait değil tema ücretli tema satın almak isterseniz tema yapımcısının bilgilerini paylaşa bilirim diye e-posta atmıştım.
Themeforest Yaklaşık 5 tane tema aldım yükledim ayarlamasını vs yaptım sevmedim sildim ***** tema vss kurdum. onlarıda kaldırdım. Ne olduysa arkadaş Redea Çok Amaçlı Tema daha bir içime sindi ve tema bana güzel geliyor gözümede hoş görünüyor.
Ve bunu tüm Samimiyetimle söylüyorum. Benim gibi bir adamın kahrını çekmek kolay değil. Zırt pırt SKyp ten @
wanderlust; arkadaşa yazıyorum yahu hiç moralini bozmadan destek olsun bilgi olsun yardım olsun cidden elinden esirgermiyor güler yüzlü bir arkadaş..
O yüzden Redea Çok Amaçlı Temayı Gönül Rahatlığı ile satın alıp kullana bilirsiniz.
Huzurlarınızda @
wanderlust; Arkadaşa Teşekürlerimi Sunuyorum. Böyle güzel bir işe imza attığı için.... Nice başırılarının devamını dilerim. Rabbim gönlüne göre versin kardeşim
Bu motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok sağolun
Temayı bir sitede gördüm, oldukça hoşuma gitti. Arayüz tasarımları ile ilgilenen biri olmama rağmen R10.net'ten ve bir Türk'ten çıkmış olmasına şaşırdım. Her zaman Türk olarak daha iyisini yapabiliriz. Ama hazıra konmayı sevdiğimiz için sanırım beni şaşırttı.
@wanderlust; hocama teşekkürler böyle bir tema sunduğu için, bir blog temasına ihtiyacım olursa adres belli!
Tabi ki, her zaman bekleriz, size de başarılar diliyorum, çok teşekkür ederim
Bir kaç gün içinde alıcam hocam elinize sağlık.[COLOR="Silver"]
Tabi hocam, istediğiniz zaman iletişim bilgilerinden iletişime geçebilirsiniz.