Merhabalar Günaydın Dostlar, Başımızdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim kaanati siz verin
Geçtiğimiz aylarda ofis için kullandığımız bir yazılımda güncelleme yapıldı (Yazılım ismi vermeyeceğim) bu yazılımda yapılan güncellemenin ardından Dil paketinde epeyce bir değişklik olmuş yani bir çok alanda TR çalışmıyor sadece ana panel kısmında çalışıyor vs. Girdik sistemin dil paketine bu değişiklikleri hataları vb olayları giderip kullanmaya başladık.
Bir düşündüm bu yazılımı bizden başka kullanan Türkler de olabilir yapımcı firmaya dil dosyasını göndereyim yeni güncelleme ile birlikte bu yenisini kullansınlar diye geçti aklımdan ancak kullanacaklarına dahi emin değildim nitekim dediğim gibi destek talebi oluşturup bizim güncellediğimiz dil paketini ilettim teşekür ettiler vs vs
Olay kapandı standart hayata devam ediyorduk ki geçtiğimiz günlerde bir mail geldi.

Hi,
Thanks for your contribution. As a token of our appreciation, an $8000 has been applied to your xxxxxx.com account.
If we can be of any more assistance, please don't hesitate to get back in contact.
Best Regards,

Şimdi bu olaya benzerini Türkiyede yaşayıp aldığımız/alacağımız cevabı hemen herkes tahmin ediyordur diye düşünüyorum.
Peki neden böyle ?