Merhabalar hocam bende aynı konuya benzer geçen yıl bu ekim kasım aylarında aynı konudan açmıştım. Ben dünya göz hastanesinde geçen yıl ameliyat oldum. Samsun ilinde oldum ve şuandada bir problem yok ağrı yok sadece tek sorun insanı yoran ameliyattan sonra 1 saat boyunca bir damlayı 5 dakıkada bir koyuyosun gözlerine sonrasında bir gun ameliyattan sonra karanlık odada kalcaksın yada uyu hocam kalktında herşey hd kalitesinde görceksin. Hiç bir korkun olmasın çok iyi şekilde fazlasıyla memnunum iyiki ameliyat oldum suanda bir problem yok 1 ay içinde yine kontrole gideceğim tekrar. Ama hocam doktorun araştır nerede olacaksan. Para konusunda pazarlık yap birde hocam aralık yani bu ay içinde %50 ameliyat düşüyor ben 2900 tl ye olmuştum. Ama mesaj geldiğdi 1750 yada 1250 tl ye düşmüştü aralık ayı için ameliyat olacakların fiyatı ama hiç pişman olmadım göz önemli hocam. Ben memnunum bozulma ihtimali var ama öle kolay değil bana doktorum karar verdiğimde şunları demişti.
- Kesinlikle sıfır numaraya düşmez ama 1 numaranın altında olur benımki 0.25 ve 0,50 ye düştü.
- Kesinlikle ameliyat olamazsın daha diye bişi yok ileride 2 3 kez olabilirsin.
- Göze herhangi bir tabaka vs almıyorlar çiziyorlar o yuzdende sorun asla yaşamazsın.
Son olarakda fiyat verdiğseler hocam pazarlık yapmaya çalış düşürebiliyorlar, serbest piyasa gibi benim ameliyat fiyatım 3300 tl idi, 2900 tl ye kadar düştüler.Şimdiden kolay gelsin. Birde hocam sakın ssk dan yararlanma direk tedaviye sigortasız ücret 300 tl ye kadar o parayı ver o zaman daha ameliyat haric hiç bir röntgen filme para vermiyosun. Ama hocam eğer sigortadan girersen muayene once 50 60 arası ücret alıyorlar sonra her röntgenin fiyatlarına göre ayrı para alıyorlar sana 500 600 tl ye kadar çıkar.
Sabahtan gidersen öğlenden sonra ameliyata hemen alırlar 1 günde hersey bitiyor sonraki günde kontrole çağrıyorlar.