Merhaba Hocam,
Reklamını yaptığınız ürün veya hizmet ailelere uygun ise hafta içi müsait olduğunuzda hesabınızı ücretsiz olarak inceleyebilirim.
Son yapılan değişiklikle birlikte Adwords günlük bütçenizin 2 katına kadar çıkabiliyor. Ancak aylık bütçenizi (günlük bütçe x 30.4 gün) aşmayacak şekilde diğer günlerin bütçesini düşürecektir.
Arama terimlerinizi sürekli inceleyin ve negatif kelime ekleme, hedef anahtar kelimelerinizi iyileştirme gibi optimizasyon çalışmalarını her gün yapın.
Dönüşüm kodu eklenebilecek bir site ise ekleyip takip edin.
Geçersiz tıklamaları takip etmeye çalışın. Sitenize ip tutan bir sayaç ekleyin ve benzer iplerden ziyaretçi gelip gelmediğini kontrol edin.
Telefon numaranızı daha görünür hale getirin.
Reklam uzantılarının tümünü kullandığınızdan emin olun.
Kalite skorunuzu yükselterek daha üst sıralarda çıkmaya çalışın. Gerekli optimizasyonları yapın.
Kolay gelsin.
Balondokya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
2016 yılından beri Adwords üzerinde reklam vermekteyim. Fakat uzun zamandır, daha doğrusu son zamanlarda tıklanılan reklamlardan geri dönüş alamıyorum. 200-300 tıklama aldığım reklamdan, gün içerisinde bu kadar geri dönüş alamamaktayım. Teklif stratejileri konusunda bir sıkıntım yok, EBM ile ilgili bir şey yapmadım tabi ki. Anahtar kelimelerimde problem yok, sektördeki arama kelimelerini kullanmaktayım. Fakat huzursuz eden şeyler bu şekilde.

Ayrıca, belli bir bakiye koyduğum halde ve bu bakiyeyi doldurduğum halde, reklamlarım yayınlanmaya devam ediyor. Sırf bu yüzden koyduğum maliyet sınırı kadar hesabıma para atıyorum, bu da bir müddet sonra sıkıcı hale geliyor. Bunun bir sınırlaması yok mu? Limitim dolduğu an reklamlarımın durmasını istiyorum, ama google istemiyor
Sürekli google adwords ekibi ile iletişim halindeyim. Çok güzel yardımları dokundu, fakat bir yere kadar. Öğrendiğim bilgiler eşliğinde her geçen gün geliştirmeye çalışsamda bir yerden sonra tıkanıyorum artık. Sizden desteklerinizi ve önerilerinizi beklemekteyim.
Herkese teşekkürler.