maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım için birçok yöntem mevcut. Fakat ben kendime nasıl aldığımı anlatacağım.

1- Bitfinex isimli siteye üye olun. Deposit kısmına girin ve Ethereum seçin. "Exchange Wallet" kısmından bir wallet oluşturun.
2- myetherwallet sitesine üye olun ve bir wallet oluşturun. R10'daki bir satıcıdan ya da ethereum satan herhangi bir yerden ethereum satın alarak oluşturduğunuz bu cüzdana aktarın.
3- Bitfinex sitesinde oluşturduğunuz exchange wallet adresine, myetherwallet sitesinde oluşturduğunuz ve aktarımı yaptığınız ethereum'ları gönderiniz.
4- Bitfinex sitesindeki hesabınıza ethereum'ları aktarmış oldunuz. Sitedeki Order Form kısmından Market seçeneğini seçin ve amount kısmına da paranızın karşılığı kadar Iota miktarını girin. Hesabınızdaki Ethereum ile Iota almış oldunuz.
5- https://github.com/iotaledger/wallet/releases adresinden iota wallet indirin. Bitfinex'teki Iota bakiyenizi burada oluşturduğunuz wallet'a aktarın.

Not1: Bu konu herhangi bir referanslı link barındırmamakta olup, tamamen fayda amaçlı açılmıştır.
Not2: Yanlış ya da eksik bilgi varsa düzeltmem için pm atınız.
öncelikle teşekkürler bitfinex in kendi cüzdanında dursa olur mu? ben github yada başka biryerden cüzdan oluşturmadım?