Ben totalde 4 hat kullanıyorum ve 3 kişiyede önerdim.minimum 35 mbit veriyorlar daha ne olsun?
TTNET'in 8 mbit bile zor gelir dediği yere 70mbit den fazla hız arıyorum.Upload 4 mbit.
Superonline tam bir rezillik 780 TL tahahhüt parası aldılar kendi suçlarından dolayı.
Superonline fiber kullandım, TTNET platinum iş yeri kullandım kimse Turk.NET kadar iyi olamadı.
Ayrıca bundan 4-5 önce Turk.NET benim gözümde *********** gibi boş bir firmaydı.
Şuan tek eksikleri bu kadar büyümeyi düşünemeyip teknik destek kısmında yavaş kalmalarıdır.
Ayrıca Haftada min 2 kez defalarca küfür etmeme rağmen TTNet müşteri ekibi tarafından rahatsız ediliyorum.
TurkTelekom çalışanları bile sırf uyuzluk olsun diye diğer firmaların işlerini geciktiriyor veyahut yapmıyor.
Bulunduğum bölgede de aynı durum olunca Turktelekom çalışanın üzerine yürüyüp sorunu çözdürdüm.
Sırf başka firmalardan memnun kalmayalım diye ne arıza onarıyorlar nede telefon hattını bağlıyorlar.
Turk.NET ve Fixnet 2 farklı firmada da bu durum meydana geldi.Onlarda şikayet edince hemen düzeltiyorlardı.
Burada sorun Turk.NET değil tamemen TurkTelekom...