Eğer böyle bir bilginiz varsa tüm masraflar giderler benden Ankaradaki bütün eşimi dostumu devreye sokayım, vekillerle görüşme ayarlayayım, büyük ajansları, medyaları kovalayalım. Onların işini yapalım. Neden burada 50-100 ile uğraşıyorsunuz?
Ticaret mi istemiyorsunuz? Ticaret istemiyorsanız neden bu yönde hizmet konusu açıyorsunuz? Niyetiniz hayır yapmaksa, neden herkese söyleyip, hayrın da büyüğünü kovalamıyorsunuz?
Varsa gerçekten böyle bir bilginiz, hemen Pazartesi başlayalım. Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Ben de bu tür bşr içerik satıyorum bu forumda ancak Bilişim Başkent adlı arkadaşımıza katılmıyorum. Ben iki sene önce dediğinizi yapıp gittim öyle firmalara. Çalışmalarımı gösterdim, deneyelim diye başladık 15 gün. O zamanlar 0.29 kuruştan dönen reklamların maliyetleri 0.07 kuruşa kadar düşürdüm. Sonuç ne oldu peki? Reklam departmanına sadece sertifikalı, xx yaşında, şurada burda çalışmış referansı olan kişileri alacağız kusura bakmayın. E 15 günü boşa gitti.
Diğer başvurular da keza aşağı yukarı aynı.
Diyorsunuz ki böyle taktiği yöntemi zımbırtısı olan neden satıyor kendi yapmıyor. Kendimizin de bir şeyler yapmadığını nereden biliyorsunuz? Şahsım olarak örnek vereceğim diğer arkadaşları bilemem, ben reklam hesabı hazırlayıp satıyorum her gün sabit çalıştığım arkadaşlaraOrafan kazanıyorum, bazen yetişmiyor bile. Kendi app reklamlarımı açıyorum oradan kazanıyorum. App reklamlarda herkesin ücretler tavan iken ben tabandan işlem yapıyorum bunhn bana dönüşü admobdan oluyor vs vs.
Bu tür bir içeriği hazırlama sebebine gelecek olursak. İnanın piyasa kerkenez dolu. İnsanların kendi kendilerine de bir şeyler yapabileceği bir rekabet ortamı ortaya çıkarmak ve bu sayede bu alanı canlı tutmak amacı ile başladım. Ve hedefime ulaştım. Benim içeriğim alan arkadaşlar piyasaya girdiler, kimisi kimlik onaylı hesap satışı yaptı fiyatlar dengelensi kimisi reklam hesabı sattı, kimisi komisyonlu düşük maliyet ile reklam açtı.
Sonuç olarak herkes kazandı. İşin özü ve şahsı düşüncem budur.
Hocam ben size 1 gün önce pm attım bu konuyla ilgili siteyi satarken görmüşttüm. Ama siz bana hala geri dönüş yapmadınız
Hocam açıkcası sizinki çok yüksek geldi fiyatı. 100 TL gibi bir rakam. Bütçesi olanlar verir bişey diyemiyorum
Doğrudur hocam ,ben 120 sayfa olduğu ve çeşitllik söz konusu olduğu için normalin altında fakat fiyat olarak uygun buluyorum. Neticede bu forum yüksek fiyatlara boş sayffalar satan satıcılar gördü. Herkesin hesabı kendine göre kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta. Birilerine bir şeyler katabildiysem bu içerik ile bana yeterli
İyi çalışmalar dilerim
Açıkçası benim edindiğim tecrübe sadece Google AdSense kazançları üzerine Facebook bağlantılı belirli kategoride geçerli olan ve 100 tl 200 tl ile paha biçilecek bir durum değil yanlış anlaşılmasın parayı küçümsediğimden değil ben de biliyorum ki ülkemizde artık para kazanmak baya baya zor ama benim yöntemlerimle kişi zaten kazancını katlayacağı için asla zarar etmeyecek. Geçenlerde web sitemle birlikte sattığım sistemin meyvelerini toplamaya çoktan başladı ve hergün bana teşekkür mesajı gönderiyor ben zorla söyletmiyorum gerçekten de 5 e 25-35 tl arası kazanıyor ki bu bendeyken 3 katı kazaç demekti reklam hesabıyla ya da reklam ajanslarıyla olacak bi durum da değil ve asla reklam ajansları veya a firmasıymış b firmasıymış kimsenin boyunduruğuna girmem millet anasının gözü olmuş sizden fikirlerinizi çalar poponuza da bir tekme haydi yolun açık olsun.