Harika bir düşünce. Vaktim olsa sırf hobi amaçlı katılmak isterdim. İhtiyacı olanlar için Kaçırılmayacak fırsat bence.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Konun güzel ama başlığı beğenmedim. Asgari ücretle çalışmayanlar Rusça öğrenmek için faydalanamaz mı hocam 😊 bence editleyin başlığı daha çok müşteri gelir 😊
İyi günler dilerim
aksiyon arayanlarıda dahil edebiliriz
Yazma ve sesli olmak üzere skype üzerinden saatlik ders verme fiyatını belirtirseniz ben düşünebilirim.
genel bir düşünceyi aldıktan sonra dönüş yaparım hocam.
İlerde yoğunluktan konuya "İş Alımı Kapalı" yazacağını görür gibi oldum
Kurs Toplam 3 Ay mı Sürücek ? Yoksa Daha Fazla Devam Edebilir Miyiz ? Birde 2.Ayda Canınız Sıkılırsa Bizden Yarım Kalmasın ?
tarafımdan yarım bırakılma şansı pek yok hocam. asosyal bir insanım. ha işim gereği bazı zamanlar 1 haftalığına yurtdışı seyehatlerim oluyor. ne yani hoca rapor alamaz mı 1 haftada olsa ?

dilerseniz devam edebiliriz ileri seviyeler için tabiki.
hhocam skype üzerinden rusça eğitim için ücreti karşılığından bir kaç tane başlangıç dersi almak isterim sizden.
Eğer anlatımınız ve yetkinliğiniz doyurucu bir seviyede ise ben ilk öğrenciniz olmak isterim.
genel bir düşünceyi aldıktan sonra dönüş yaparım hocam.
Merhaba 3k antalya kim maas aliyor. Ruslar ve kirgiz ve ahiskali turkler varken bizim garibanlara dusmez o is kuzenim dedigi antalyada turizm bitik. Rusca ogrenmeleri guzel ama insanlara kesin is bulur gibi satmak yanlis.sansiniz olabilir demeniz mantikli.
Ayşe hanım, anlaşılan turizmde hiç çalışmamışsınız. 1.si 4 yıllık turizm geçmişimde çalıştıracak eleman bulamadığımızdan herkes ekstra mesai yapardı ücreti karşılığında yada ilave izin karşılığında. eğer turizm çalışanı olsaydınız garsonların ve bellboyların resepsiyonistlerin sezonda 3k yı öldürmediğini bilirdiniz. kışın ise ana maaş + az da olsa tip ile ortalama 12 ayda 2-3 k arası para alırlar.