Turknet e 2 tane abonelik yaptım biri ev diğeri iş yeri ilk faturayı evde 1 gün işte 10gün geciktirdim. Eve gelince baktım net yok faturaları ödedim ve aradım ödedim sinyalimi açın diye. Dedilerki fatura kaynaklı değil. Arıza var 2 gün içinde gideririz dedik peki. 2 gün oldu 10 gün 15 20 30. 21inci gün öğrendim ki bu sivri zekalı arkadaşlar meğer benim portumu iptal etmiş fatura yüzünden geri de bağlayamıyorlar ttnet yüzünden dedim ki madem fatura yüzünden iptal ediyorsunuz iş yerini niye etmiyorsunuz orası 10 gün geç ödendi ikisi de benim üzerime, cevap yok. Hadi iptal ediyorsun her müşteri temsilcisi 21 gün boyunca yalanla oyaladı demekki yalan sizde şirket politikası en son biri insafa geldi de söylemem gerekir aslında diyerek gerçekleri anlattı. Ha bi de bu iki aboneliği de yalanla sattılar. Sonra birkaç ay hediye edelim diyerek zorla ikna oldular yalan söylediklerine.
Yaşattıklarının en özeti budur. Sonuç hediye internetleri kullanamama 1 ay boyunca internetsizlik sinir stres tlf netini kullanmaktan 10 kat telefon faturası ve tekrar ttnet e dönüş.
Telefonda onlara dedim ki sadece akn yüzünden size geçtim yaşadıklarıma bak çok akıllıca bi hareket yaptım(!). Böyle benim gibi akıllı(!)kişiler geçsin kullansın Turkneti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi