Ben de bu tür bşr içerik satıyorum bu forumda ancak Bilişim Başkent adlı arkadaşımıza katılmıyorum. Ben iki sene önce dediğinizi yapıp gittim öyle firmalara. Çalışmalarımı gösterdim, deneyelim diye başladık 15 gün. O zamanlar 0.29 kuruştan dönen reklamların maliyetleri 0.07 kuruşa kadar düşürdüm. Sonuç ne oldu peki? Reklam departmanına sadece sertifikalı, xx yaşında, şurada burda çalışmış referansı olan kişileri alacağız kusura bakmayın. E 15 günü boşa gitti.

Diğer başvurular da keza aşağı yukarı aynı.
Diyorsunuz ki böyle taktiği yöntemi zımbırtısı olan neden satıyor kendi yapmıyor. Kendimizin de bir şeyler yapmadığını nereden biliyorsunuz? Şahsım olarak örnek vereceğim diğer arkadaşları bilemem, ben reklam hesabı hazırlayıp satıyorum her gün sabit çalıştığım arkadaşlaraOrafan kazanıyorum, bazen yetişmiyor bile. Kendi app reklamlarımı açıyorum oradan kazanıyorum. App reklamlarda herkesin ücretler tavan iken ben tabandan işlem yapıyorum bunhn bana dönüşü admobdan oluyor vs vs.

Bu tür bir içeriği hazırlama sebebine gelecek olursak. İnanın piyasa kerkenez dolu. İnsanların kendi kendilerine de bir şeyler yapabileceği bir rekabet ortamı ortaya çıkarmak ve bu sayede bu alanı canlı tutmak amacı ile başladım. Ve hedefime ulaştım. Benim içeriğim alan arkadaşlar piyasaya girdiler, kimisi kimlik onaylı hesap satışı yaptı fiyatlar dengelensi kimisi reklam hesabı sattı, kimisi komisyonlu düşük maliyet ile reklam açtı.

Sonuç olarak herkes kazandı. İşin özü ve şahsı düşüncem budur.