sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'a hoş geldiniz @lostspace

Arkadaşın kitap yayını hakkında söylediklerine eklemeler yapmak istiyorum izni olursa; Diyelim'ki kitabınızı basacak dağıtacak bir yayın evi buldunuz yine çok dikkat etmelisiniz ve dahi emin olmalısınız, ilk baskı 2000 adet yaptık derler ama 4000 basarlar yada 5000, diyelim kitabınız çok beğenildi ve satıldı, siz 2000 kitap sattığınızı sanırsınız ve bu adetten %15 telif alırsınız ama aslında 6000 kitabınız piyasadadır.

EK : Bu arada tepsideki hanımefendiye maşallah diyelim, yeri gelmişken sokak hayvanları için daha duyarlı olmamız gerekliliğine de vurgu yapalım.
Hoşbulduk Arkadaşım.

Dediği çok doğru. Benim babam bile bana güvenme oğlum der. Artık ne diyebilirim ki... Biz büyüdük de kirlendi dünya.

Ama size özel bir bilgi vermeyi unuttum arkadaşlar.

Eğer kitaplarınızı e,kitap olarak düşünürseniz ücretsiz olarak basacağınız çeşitli siteler var. Bunu atlamışım.

Hatta size sitenin ismini de vereceğim : Burası dünya çapında dağıtım yapan bir e,kitap sitesi

Kitabınız : Apple, Kobo ( Dolayısıyla D&R Türkiye'de ikisi ortak çünkü ) ve daha birçok yer.

Gerçekten kusura bakmayın. Kafamda o kadar çok şey var ki, böyle önemli bir bilgiyi atlamışım.

KİTAP YAYINLATMAK İSTEYENLER LÜTFEN GÖZ ATSIN :

https://publishdrive.com/partners-stores/

NOT : Arkadaşlar yerinizde olsam, 500-600 sayfalık bir kitap yerine, 30-40 sayfalık 15-20 e,kitap yapıp satarım. Benim de üyeliğim var burada.

Satışlar tamamen güncel ve %70 telif veriyorlar. Haberiniz olsun.

Saygılar

Not : Ben yine e,kitap sitesinin dağıtım kanallarını altta sıralıyorum.

Google Play Ebook Tüm Dünyada kapandı. Sadece böyle sitelerle çalışıyorlar.
Ebook storesBu kanallar fazlasıyla işinizi görür. İngilizce yazabilseydik, çok daha iyi olurdu ama sağlık olsun. Kesinlikle yayınevlerinin tuzağına düşmeyin arkadaşlar. Size dost tavsitemdir.

Sarp : Hanımefendi ye vurgu yapmışsın. Gerçekten çok sağol. İnan benim arabam full mama dolu. Nerede görsem veriyorum kedilere köpeklere. Elimden gelse Afrika daki insanlara da yardım edeceğim. Gerçi yardım fonları var ama paranın ulaşıp ulaşmayacağına güvenemiyorum.