Merhaba. Oyun sektörünün en önemli anahtar kelimelerinden biri sanırım Oyun oyna kelimesi. Bunu düşünerek
https://facebook.com/oyunoyna/ sayfasını kendime almıştım. Geçen hattalarda da forumdan bir arkadaştan lol oyunları ağırlıklı bir sayfa almıştım. (17k civarı) Elimdeki sayfa ile merge yaptım. Sayfa şu an 20k organik oyuncu kitlesi oldu.
Fakat işin gerçeği oyunlar ile pek aram yok. Yani bir oyuncu değilim. Hatta oyunlar hakkında hiç bilgim yok dersem durumu tam ifade etmiş olurum.
Bu sayfayı değerlendirmek ve geliştirmek istiyorum. Bunun için oyunlar hakkında teknik bilgim olmadığından bir kaç editör arkadaş ile işbirliği yapmamın mantıklı olacağını düşündüm. Bu konuda sizinde fikrinizi almak istedim. Öncelikle peşin itiraf edeyim editör arkadaşa sayfaya yapacağı katkılar için bir ücret ödeyebilmem söz konusu değil. Yani bu konuda bir bütçe maalesef yok. Fakat bu konuda editörlük yapmak isteyen arkadaş bir şekilde zaten kendisi de bu işler ile ilgilendiği için kendi reklamını da arada yapabilir (abartmamak koşuluyla tabii ki)
İlgilenen arkadaşlar ister buradan ister sayfa üzerinden iletişim kurabilir. Herkese iyi çalışmalar dilerim.