Merhabalar,
Aşağıdaki özellikleri içeren bir script yazdırmayı düşünüyorum. Sorunsuz, işimizi yazdığım istekler doğrultusunda a'dan z'ye görecek bir script için fiyat teklifi rica ediyorum.
- Teklif talep sayfası olacak. Bu sayfaya teklif isteyeceğim ürünleri yazacağım. Ayrıca ürün isim ve detaylarının yazıldığı yerin aynı satırında birden fazla resim eklenebilecek gözat sekmesi olacak. Ürün birim(adet, kg, lt, mt) cinsi ve miktar sütunu olacak. Ve en son satırlarda da birim fiyat ve miktar*birim fiyat'a eşit olan toplam fiyat olacak.
- Ürünlerin isimleri, detayları ve diğer alanları doldurulduktan sonra tedarikçi kısmında daha önceden bilgilerini (Tedarikçi adı, email, telefon, vergi dairesi vs.) doldurduğumuz tedarikçilerden istediklerimizi seçip ilgili teklif talep listesini seçili tedarikçilere mail yoluyla portal üzerinden gitmesi gerekiyor. Daha doğrusu tedarikçinin mailine portalda bekleyen teklif talebi var gibisinden bir mail gidecek. O da bizim tarafımızdan kendisine iletilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp ilgili liste için fiyat teklifi verecek. Firma teklif verdiğinde benim mailime xxx firması 1111 no.lu teklif talebiniz için teklif verdi diye mail gelecek.
- İlgili teklif talebi için gelen teklifleri karşılaştırıp kıyaslayabilmem gerekiyor. Gelen tekliflerden birini onaylayacağım ve onaylanan firmaya teklifiniz onaylandı en kısa sürede teslimatı rica olunur gibisinden mail gidecek. Diğer teklif veren firmalara da teklif için teşekkürler bu alımda sizinle çalışamadığımızı bildirir yeni alımlarda görüşmek dileğiyle gibisinden bir mail gidecek.
- Gelen teklifleri, yapılan alımları haftalık, aylık ya da belli periyotlarda sistemin raporlayabilmesi gerekiyor.