Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şizofrenmisin birader yalan söylesem ne için söylücem?

Aynen Öyle Hocam Bende Ondan bahsediyorum.Forumda ne kadar anlama kıtlığı çeken insan varmış,devlet karşılamıyosa o zaman öğretmenler okul yönetimi ve öğrenci velileri birlik olarak devletten bi çözüm isteyebilirler.Ben burada sadece okulu hedef almadım,hükümetin bu işin altından kalmayacağını düşünmüyorum,bal gibide ödenekte çıkartılır ek kitaplarda alırnı,ama ne gerek var demi insanlar koyun oldukça güdeni çok olur jakerss hocamın dediği gibi olan biten meydanda.

Eski foruma bak bide şimdiki foruma bak önüne gelene davetiye atılıyor adamın hitap şeklinde bak birine yalancı der diğerine ergen der.

size burada yazabilmeyi öğreten insanlara utanmadan iftira atıyorsunuz. yazık size

biriniz diyor öğretmenler zorla para toluyor. bu bir iftira ve yalandır. hiç bir okulda kimse toplamaz. çünkü yasaktır. yukarda da yazdım veliler topluca karar alırsa parayı yine sınıf annesi falan toplar öğretmen eline para almaz pazarlık etmez.

bir başkanız öğretmen öğrencileri geçim kapısı olarak görüyor diyorsunuz. ülkemin hiç bir yerinde hiç bir öğretmen öğrencilerin bir lirasına dahil tenenzzül etmez.