Daha yeni foruma katılmışsınız bazı insanları forumda istemiyoruma kadar gelmişsiniz bu ne hız biraz yavaş bakalım o arkadaşlar istiyor mu sizleri
Beni kendimden başka kimse hayal kırıklığına uğratmadı. Franz Kafka
Hiç kimseden çekincem yok, kendimden başka. Çünkü benim dostum da düşmanım da benim.
Hızlı mıyım.... Galiba hızlıyım evet. Zaten her şeyi yazıyorum da, bir tek kendi hayatımı yazamıyorum. Büyük ihtimalle de yazamayacağım
Emin olun beni hiç kimse istemez. Çünkü hiç kimseden lafımı esirgemem. Çok az kişi sever beni. Ama seven de uğruma ölür.
Zaten dost dediğin ya 1 dir ya 2 dir. Fazlası varsa sende sorun var demektir.
Örnek : Eğer herkes beni severse, ben nabza göre şerbet dağıtan biri olurum

Karakterim ve kişiliğim olmaz.
O yüzden : Var oluşun en asil yaşama biçimi yalnızlıktır. Nietzche
Arkadaş galiba viral reklamı keşfetmiş
Arkadaşım Türkçe konuşursan cevap vereceğim.
Reklamı anladım. Ona cevabım da şudur : Seninkini yapayım istersen seve seve. 5 Tane milyonluk sayfada

Ama benim reklama değil, huzura ihtiyacım var.
Bilmem anlatabildim mi

Bu Şahsiyet Benim Sevgili Kedim Korsandır. Gördüğünüz üzere ilgi çekebilmek için benim kahve tepsimin içine girmiştir.

))))) Gerçekten çok başka bir varlıktır.
Bu resmi neden paylaştığıma gelince : Bilgi paylaşımı istiyorsunuz, size evrensel arşivden kendi çözümlemelerimi anlatıyorum. Ama nedense reklam yapmış oluyorum.
İşte sevgili dostlarım,
Sevgili Dostum Korsan ( Yani kedi ) emin olun çok sadıktır. İnsanoğluna ne yaparsan yap yaranamazsın. Ama bir köpeğe ya da kediye yemek ver. Senin yolunu gözler. Sen giderken de seni yolcu eder.
Tecrübeyle sabiittir.