Uzun yıllardır TTNET kullandım, memnundum daha sonra paket fiyatları yüzünden ve nasıl olsa taahhüt yok olmadı tekrar ttnet'e geçerim diye TürkNet' egeçiş yaptım ama internette yazılan gibi ne uzun süreli aktivasyon sorunları nede hız problemi yaşadım. Ayrıca çağrı merkezini çok yakın zamanda kapattılar sebebi ise çağrı merkezinin arıza kaydını almasından başka pek görevi olmadığı için artık direk çözüm ekibi bakıyor. Ayrıca AKK'yi kaldırdılar ki bence çok erkendan kalktı ben bile bu kadarını beklemiyordum.
Tamam illaki sorunlar olabilir hatta son zamanda Türknet'e bot saldırılar (twitter) yapıldı ama bu demek değildir ki bunlar d0land1rıcı. Aksine yaptıkları iş aslında olabilecek bir işmiş ama şu zamana kadar hangi firma yaptı? Adamlar kiraladığı altyapıdan böyle hizmet verebiliyorken üstüne de para kazanabiliyorken bence bu tutum bu denli eleştirilmemeli.
Sorununuz olur ki burada çoğumuz bilgili en azından işleyişi anlayan insanlarız altyapı bozuksa KİRALIK ALTYAPI ile ne kadar düzenli hizmet verilebilir ki adamlar rezil kepaze olsunlar?
Süperonline'da olsa altyapı aynı altyapı. Türknet'ten çıkması kolay bir dilekçeye bakar ama Süperonline'da aynı olursa 2 yıl beklemek zorunda bırakılırsınız.