Teşekkürler @BicerProduction ancak hala asıl soruma yanıt alamamış olmamdan ötürü şu eklemeyi yapmak istiyorum :
Banka hesabıma TL olarak para almak istediğimi varsayalım; bir yerden X miktar Bitcoin alacağım var. Bunu BTCTurk cüzdanıma mı istemeliyim, yoksa Paribu cüzdanıma mı? Hangi borsada bozdurmam ve Banka hesabıma TL olarak istemem benim için daha karlıdır? Biri aydınlatabilir mi?
PARIBU
BTCTURK 
Ancak komisyonlarla ve Banka havalesi ücretleriyle değişen bir durum olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Komisyonlarda Paribu'nun komisyonunu net bilmiyorum. Komisyonu her iki siteye de üye girişi yapıp BTC satış kısmında alacağınız BTC miktarını yazıp karşılaştırabilirsiniz.

BTCTurk 3,54 TL alıyor bankaya para çekme kısmında. Şunu da eklemek gerek BTCTurk için 1000 TL ve üstü paranızı bankanıza isteyebilirsiniz. 1000 TL altı ise Papara ile alabiliyorsunuz. Paribu da bankaya para çekme ücreti 3-4 TL arasıdır diye düşünüyorum ama kullanmadım, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse güzel olur.