öncekle cevabınız için teşekkür ederim ancak yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim, öncelikle şöyle söyleyim, 2016 fiyatı ile 1.000 Ethereum ne kadar TL yapıyordu ve şuan ne kadar acaba? ayrıca 3-5 yıl içerisinde 10.000 doları göremez diyorsanız bir şey demiyorum
ayrıca ben sadece 40 milyon gibi bir para nasıl Türkiye'ye girebilir diye sordum, yani Türkiye'deki firmaların durumu belli, çekme konusunda koinim de aylık 500 Bin TL gibi bir sınırı var, diğerlerini bilmiyorum tabi
Şimdi coin ilk çıktığı zamanlarda x10 veya x1000 yapabiliyor yapanlarda var ozamanlar cent olarak satılan coin 10-100$ aralığına gidiyor bu 1 yılda x100 yaptı 10 yılda x1000 yapacak anlamına gelmiyor (poloniex de bir miktar eth var yakın takip ederim kendilerini x10 yaptığında alım fırsatı bulamamıştım). btc yıllara göre artış hızına bakarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Neyse konuyu uzatmaya gerek yok.Elinizde 40milyonTL lik coin olsun poloniex gibi 4-5 ulusal borsada btc ye çevirin sonra paribu-btcturk-koineks-koinim varsa diğer alternatiflerine bu btcleri gönderin. paribuda günlük 2k btc üzeri işlem yapılıyor yani 90milyon liralık bu 40 milyonluk btc nizi bütün TR borsalarında 1 haftada satarsınız sonra parça parça alırsınız hesaplarınıza (paribu ve koineks de üst limit göremedim ben) .bütün TR borsalarında 500K TL üst sınırda olsa 1.5 yılda bütün paranızı çekersiniz, yurtdışında firma kurmayla falan uğraşmaya değmez diye düşünüyorum, ya yeterki bahsettiğiniz kadar paranız olsun elinize almak çocuk oyuncağı olur.