Hocam bu süreçte devletin ayak uyduracağı bir durum yok. Yani bu para yasal değil kullanamazsınız derse tamamda... parayı kabul ederse zaten gene gelir vergisini alacak.
Aynı şey bugün içinde geçerli. He büyük meblağ var ortada ve Türk borsaları bu parayı bozamaz derseniz, açarsınız Ekvatorda bir şirket ve bir banka hesabı, parayı oraya sokarsınız, varsa kesintisi keser ve sonrasında Türk bankasına yollarsınız. Ya da Türk bankası ile anlaşır ve onların telkinleri ile parayı bankaya sokarsınız.
hocam değerli bilgilendirmeniz için çok sağolun, yanlış anlamayın ama şu yasal değil konusuna ben şahsen katılmıyorum ve kişileri bilgilendirmek adına da her zaman söylerim, yasal olmayan şeyler suç teşkil eder ve suç sayılan şeyler de kanunda yazılarak cezai yaptırımlara tabi tutulur, yani kanunda bunu kullanmak almak suç diye yazmıyor ise bu tamamen yasaldır, Türkiye deki forex şirketlerinin müşteri temsilcileri bile telefonda bana "AMA BİTCOİN YASAL DEĞİL" diyor ve forexe davet ediyor ama kendileri kaldıraçlı bitcoin işlemi yaptırıyor, yasal olmasa Coin Borsaları açılamaz Türkiye'de, kumar şirketlerine nasıl polis çöküyor ise onlarında tepesine biner