Tahminimce yaşadığın sıkıntı , Yeni bir şehre ya da yeni bir eve taşındığımızda yaşadığımız boşluk duygusu. Ya da kendini oraya ait hissetmediğin için oluşan garip bir duygu. Bunun sebebi basit, radikal karar alıyorsun. Keskin bir dönüş yapıyorsun, beyninde sana ''bak eminmisin'' sorularını soruyor.. İlacı ise zaman. Kendine bu işe ait oldugunu, bu işin daha mantıklı olduğunu, seni daha cok mutlu ettigini ispatladıgında geçer. Tahminen en fazla 6 ay sonra şuan yaşadığın sıkıntıya gülebilirsin. Çok yogun duygular yaşarsan bir psikologa görünmekten hiç çekinme. Psikologa gitmeniz için ciddi bir soruna da ihtiyacınız yok, gidip ne kadar şanslı ve mutlu oldugunuzu bile anlatabilirsiniz. Beklersen geçecek, ayrıca bu süreçte okuluna da sürekli gidebilirsin. Kampüs de falan takıl,
okulu bırakmadın çünkü orada duruyor,
eğitim almayı reddetmedin, eğitim her zaman var.Yarın bir ingilizce kursuna katılabilirsin.Bu bir eğitimdir veya benzer şeyler.
Sen sadece okudugun bölümün sana verdigi eğitimi sonlandırdın, bu kadar yeterli dedin.
Büyütecek bişey olmadıgını kendine hatırlat, ayrıca nasıl canınız sıkılıyor kardeşim. Mesela benim arabam olsa 2 tur attıktan sonra hiçbişeyim kalmaz

Sizin yok mu böyle sevdiginiz şeyler ?