kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncekle cevabınız için teşekkür ederim ancak yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim, öncelikle şöyle söyleyim, 2016 fiyatı ile 1.000 Ethereum ne kadar TL yapıyordu ve şuan ne kadar acaba? ayrıca 3-5 yıl içerisinde 10.000 doları göremez diyorsanız bir şey demiyorum
ayrıca ben sadece 40 milyon gibi bir para nasıl Türkiye'ye girebilir diye sordum, yani Türkiye'deki firmaların durumu belli, çekme konusunda koinim de aylık 500 Bin TL gibi bir sınırı var, diğerlerini bilmiyorum tabi

Size de teşekkür ederim, o zamana kadar yasalar değişir herhalde, devletimizin bu sisteme ayak uydurması ve dışarıda olan parayı içeri çekmenin bir yolunu bulması lazım diye düşünüyorum
Hocam bu süreçte devletin ayak uyduracağı bir durum yok. Yani bu para yasal değil kullanamazsınız derse tamamda... parayı kabul ederse zaten gene gelir vergisini alacak.
Aynı şey bugün içinde geçerli. He büyük meblağ var ortada ve Türk borsaları bu parayı bozamaz derseniz, açarsınız Ekvatorda bir şirket ve bir banka hesabı, parayı oraya sokarsınız, varsa kesintisi keser ve sonrasında Türk bankasına yollarsınız. Ya da Türk bankası ile anlaşır ve onların telkinleri ile parayı bankaya sokarsınız.