SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans dan 3-5 bişeyler kazanmak istiyorsunuz gayet normal konusunuda açmışsınız kategorinin ilk sıralarında duruyor diğer konularada yazmanın bir anlamı yok, bu şekilde cezbedici olmuyor itici oluyor bilginiz olsun.

1$ olan bir coinin 10.000$ olmasından bahsediyorsunuz , 1 bitcoinin 100.000.000$ olması gibi birşey olur yani imksansız birşey için kafa yormanıza gerek yok.
Açıklamasınıda yapayım 26.000.000 bitcoin tanesi 100.000.000$ dan toplamda 2.600.000.000.000.000$ eder yani 2.6 kentrilyon $ yapar altcoinleri hesaba katmıyorum bile.
öncekle cevabınız için teşekkür ederim ancak yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim, öncelikle şöyle söyleyim, 2016 fiyatı ile 1.000 Ethereum ne kadar TL yapıyordu ve şuan ne kadar acaba? ayrıca 3-5 yıl içerisinde 10.000 doları göremez diyorsanız bir şey demiyorum
ayrıca ben sadece 40 milyon gibi bir para nasıl Türkiye'ye girebilir diye sordum, yani Türkiye'deki firmaların durumu belli, çekme konusunda koinim de aylık 500 Bin TL gibi bir sınırı var, diğerlerini bilmiyorum tabi

Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kara para aklama ya da yasa dışı bir işlem yapmıyoruz. Bu işin yasadışı olması için devletin öncelikle kabul etmesi gerekiyor. Neyse bu kısımları direk geçelim. Asıl sorduğunuza gelelim...
Yurt dışından ülkeye giren para, öncelikli olarak sorgulanır. Hangi yollar ile kazanıldığı. Sizin hangi borsa üzerinden, hangi tarihte alım yaptığınız ve ne kadarlık alım yaptığınız belli. 3 yıl sonra bu para 10 bin katı yükseldi ve sizde parayı satarak, Türkiye'ye soktunuz. İşte burada yetkililer araştırırır, yapılan yatırımın yükseldiğini görür.
İşte bu nokta'da devlet sizden gelir vergisi alır. Minimum %15 ama bu tür işlemlerde ne kadar olduğunu bilmiyorum. %25 desek ve sizinde 1 milyon dolarınız olsa, bunun 250 bin dolarını devlet alır.
Size de teşekkür ederim, o zamana kadar yasalar değişir herhalde, devletimizin bu sisteme ayak uydurması ve dışarıda olan parayı içeri çekmenin bir yolunu bulması lazım diye düşünüyorum