Bız kımseye zorla uyelık vermıyoruz. Satın alan kısıler de bızzat deneyıp satın alıyorlar. Sılah zoruyla alıcaksın dıye bırsey de demıyoruz. Kısı sıstemı tum ıyı nıyet konusmalarıma ragmen satın aldı. Ardından sıstemı ıade etmek ıstedıgını soyledo falat bunu kotu bır dıl ıle zaten almadan oncekı tavrı bellıymıs gıbı belırttı. Konusmalar kayıtlıdır. Ardından bır gun deneyım farkı goreceksınız. Begenmezsenı yınede verırız dedım. Kısı dahada ınsancıl olmayan tavırlar sergıledı. Buna karsılık kısının sıstemımızı kullanması sebebı ıle en dusuk paket ucretı olan 20 lira kesılıp ucret ıadesı yapılmıstır. Bunu yapma zorunlulugumuzda olmamasına ragmen tamamen ıyı nıyetımızle. Kısı bıde utanmayıp konuya kotu yorum yzabılır anladıl bırde eksı trade atıyor. Gercekten nasıl bır kısılık oldugunu kendı yaptıkları ıle acıklıyor. Kac yıldır bu ısteyız. Ilk kes basımıza boylr bırmoşay gelıyor. Elımızden geldıgınce herkese yrdım ettık etmeye de devam edecegız. Ama bu tarz bazı kısıler bundan da yararlanamayacaklar. Gercekten kısıyı sıddetle kınıyorum. Gelecekte haytında duzgun ınsan olmay davet edıyotum. Saygılarımla