boşuna kimse endişlenmesin bir şey olmaz, hiç bir şey sürekli yükselemez, bu işler böyledir, yükselir yükselir ve sonra bir miktar düşer, buna düzeltme hareketi ya da kar amaçlı satışların artması diyorlar, gerekli işlemler tamamlanınca tekrar yükselişe geçecektir
coin işinde kısa vadede olmak bence iyi değildir, sizi batırmayacak (gitsede bana dokunmaz dediğiniz para) düzeydeki parayı yatırın ve uzun vadede bekleyin, ama benim şahsi görüşüm alt coinler gelecek yıllarda çok değerlenecektir, nasıl ki zamanında bitcoin de para etmiyordu da şuan güç yetmiyor, işte böyle olacaktır, sağlam projeleri olan 5-6 çeşit coine parayı bölüp beklemek mantıklı olacaktır, aylık birikim yapmak isteyenler bile ayda 50-100 TL bir kenara atsa iyi olur
benim sorum şu olacak
diyelim ki adamın birisi bir coinden 1.000 adet satın aldı ve bu coin gelecek yıllarda bitcoin gibi 10.000 dolara geldi ve bozduracak, 10.000*1.000=10.000.000 dolar ediyor, bu da TL ile yaklaşık 40 milyon TL oluyor, bu para nasıl girecek içeri, çıkabilecek sorunlar ya da çözümü nedir birisi açıklama yapabilir mi acaba?