Ceybi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VDS hizmetinin kullanım amaçları genelde download ve upload değilmi? sırf bunun için alan yüzlerce binlerce insan var ve bunun için bu hizmete para ödüyorlar.ve kalkıp 2-3 indirmeden sonra hop bağlantı düşürüldü eee hani hizmet? Bizde yabancılardan gidip almaya meraklı değiliz ama bu işi gerçekten kısıtlama olmadan veren yabancı firmalar varsa türk firmaları neden yok? yada neden onlar gibi hizmet veremiyorlar? Benim tercihim elbetteki ilk olarak vatandaşım olacak ama ben istediğimi alamadıktan sonra neyapabilirim.Bu arada lafım size değil genel olarak söylüyorum
Merhaba,
Sözlerinizin bana olmadığını zaten biliyorum. Biz hizmetlerimizi forum üzerinden sağlamıyoruz zaten. Emin olun buradaki firmaların tamamı bu şekilde limit koymadan müşterilere hizmet sağlamak ister. Bu kısıtlamaların tamamının network akışını dengelemek istediklerinden koyuyor da olabilirler. Forumda gördüğüm firmalardan bazıları upload/download yasak değil sadece verim alamayabilirsiniz diye uyarılar bulunduruyor konularında. Bunlardan hizmet almayı deneyebilirsiniz. Ayrıca uplod/download için yine forumdaki Türk firmalar yurtdışı lokasyonlu sanal sunucu sağlıyor. Buralardan hizmet almayı da deneyebilirsiniz.