Bluntk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evrim tüm bilim çevrelerince kabul görmüş bilimsel bir gerçektir. Evrim teorisi ise bu olayın nasıl olduğunu açıklamaya çalışan bir teoridir ve o da pek çok otorite tarafından kabul görmüştür. Burda istediğin kadar kendini avutabilirsin ancak senin sandığının aksine dünyada artık evrim var mı yok mu tartışılmıyor. Ama evrimi maymundan mı geldik abi yaa gibi geyik zannettiğiniz için bu konulara hala kafa yormanız normal. Evrim grip virüsünde bile her yıl gözlemlenebilen bir doğa olayıdır.
ne kadar geri giderseniz gidin yaradılış gerçeğini inkar edemezsiniz. evrimin buna cevabı yoktur. Konu bu olmadığı için çok da uzatmayalım. sizi tanımadığım için @dijiklan bu konu hakkında yorum yazdığında hiç cevap vermiyorum çünkü o kendi bilgisiyle açıklama yapıyor bende kendi bilgimle ve ben ona benim inandığımı inandıramayacağımı biliyorum o ise benim bu konuda anlayamayacağım seviyede yorumlar yapıyor.

Aynı mantıkla baktığımızda kör bir kısır döngüye gireceğiz. o yüzden konuyu tartışmayalım. Sadece inandığım konuda cevap verdim.