Malesef artıkın öğretmenler öğrencilerini öğrenci olarak değilde ticari para kazanma amaçlı olarak gördükleri için çok fazla kişi bu konudan şikayetçi ben kendim kırtasiyeci olduğum için bu tarz örneklere çok fazla şahit oluyorum.
Şikayet içinse e devlet üzerinden bimere direkt olarak şikayet edebilirsiniz anında incelemeye alınıyor bimerde artıkın şikayetler.
Bende bimere şikayet etmeyi düşünüyorum ama etkili olurmu sırf benim şikayetimle para almayı bırakırlarmı

Zaman değişti ama hocam, herkes çocuğunu mutlu etmenin peşinde olduğu için sesini çıkarmıyor kimse. Kafadaki düşünce çocuğum arkadaşlarından geri kalmasın şeklinde maalesef. Hepsi olmasada fırsattan yararlanan idarecilerde parayı kırma peşinde..
Aynen öyle hocam tüm sınıf maske olayına katılmış bizim ufaklıklar geride kalmasın diye bende verdim parasını ama madem okuldaki kaynaklar yeterli değil okul yönetimi gerekli yerlere şikayetlerini dile getirsinler devlet ne güne duruyo en önemli ihtiyaçlardan eğitimidi devlet üstlenmeyecekse halk ne yapsın zaten boğazımızı zor doyuruyoruz.