Babamın yaşlanmasını göremedim 1 buçuk yıl oldu onu saklayalı, Allah herkesin, anne babasının yaşlanmasını görmesini nasip etsin. Evet ağır zor. ama diğer türlüsü da ayrı bi zor.
hiç birşeyi yoktu babamın, En son evden çıkmadan biraz kötü görünüyordu, Nasılsın baba dedim ? iyiym oğlum dedi. Meğersem Son Baba diyişim, Son oğlum diyişiymiş. hiç birşeyi yoktu gece telefona baktım 5 gibi, 17 cevapsız çağrı. elim ayağım titredi. meğersem, hastanede 2 kere kalbi durmuş ve kalp krizi halindeymiş, 45 gün boyunca ölümü hergün yaşadık. 45 gün hiç açmadı gözlerini. Bir gün iyi olucak dediler, 1 gün bu gün ölür dediler. Tam durumu toplarken, Hastane enfeksiyonu, enfeksiyon düzelirken çoklu organ yetmezliği. babamı 1 kere bile görmedim yoğun bakımda, aklımda hatırladığım iyi haliyle kalsın diye, hisseder gibiydim. geriye kalan pişmanlıkları gerçekten tahmin edemezsiniz. çok tartışırdım babamla çok. Sonra bir gün gece 2 de annem abdest alıyor ? gece 2 abdest. hayırdır dedim. baban öldü dedi. sadece bir rahatlama ve bir titreme geldi. şoka girdim. üzülemedim bile. Aileye destek olmak lazımdı. Sonra bitti gitti geriye kalan Özlem, Hayatımdaki hiç bir kararda o yok artık. nişan yaptım yok. istediği bir iş vardı yaptım o yok. düğün yapacağım o yok. kısacası o yara kapanmadı.
neyse gözlerim doldu. Böyle şeyler görünce okumadan geçiyorum o günden beri. Sizleride boğmuyayım, ama bağlayacağım yer, Ailenizin Sağlık ve psikolojik ihtiyaclarını göz ardı etmeyin, sevgi verin, sağlık verin, güzel sözler verin, emin olun ki geri kalan herşey pişmanlık oluyor. o günden beri annemin üzerine titredim, Topic sahibi arkadaş gibi. o da yaşlanıyor. ama olsun yanımda, sağlıklı ya da sağlıksız.
Allah acil şifa versin anneye,
Ayrıca bu mubarek gecede babama birer duanızı alırım