aLLioni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Üsenmedim saydim 61 kisi pm istemis konundan saygisiz kardesim. Bak sen her nekadar buradaki 61 kisiye gereksiz insan bos insan desende ben sana kardesim diyorum ama saygisizsin.
Buradaki 61 kisi senden pm istiyorsa illaki konunda gizli aciklanmayan birsey vardir. En basiti site linkini pm ile veriyosun. Alicak insan site linkini ogrenecek ki arastiracak bakacak vs vs vs. Körü körune mi alis yapacak insanlar.ditenin PA / DA /Mozrank gibi degerlerini sorgulayacak vs vs vs, bisuru kriter var onlara bakicak belki temana bakicak yahu belki domainini begenmeyece belki alexa ni begenmeyecek belki fiyatini beyenmeyecek ssygisiz kardesim. Buradaki 61 kisi eger hala siteni almafiysa illaki biseyler vardir. Belkide uslubunu begenmeyen vardir almamistir bilemezsin.
Eger burada satis yapmak istiyosan saygini koruyacaksin. Oyle konudakilerin hepsi bos insan dersen burda toplu igne bile satamazsin saygisiz kardesim benim.
@Emrah;
@RHSBILISIM;
@Yeniceri;
@myqatsel;
bu kardesimize gerekli uyarinin yapilmadini rica ediyorum. Hepinize iyi forumlar
Plaka yaptık vaybe: ))

Modları neden etiketliyorsun onu çözemedim şimdi ? onu anlamadım

Sen benim kardeşim veya birşeyim değilsin. Burada birine pm atmak zorunda değilim.. Veya şöyle söyleyim

Okadar kişiye pm attıyorum, cevap bile yazmıyorlar ? Bugün kandil o yüzden yazıyorum sana böyle : )

Yoksa yazmazdım.. Hadi hayırlı kandiller, gereksiz yere benim konumu kirtletme..