Evet hocam o konuda doğrusunuz okulu okumuş olsaydım bu duruma gelemezdim ben boş zamanlarımı değerlendirip bir şeyler öğrendim. Ama yine de pişmanım, okumuş olsaydım yine bir işe giremesem bile şu öğrendiklerimi öğrenirdim. Ama okula bu kadar ara verip daha sonra okula devam etmek inanın kötü oluyor.
Bir işe girecekseniz diyelim hiç kimse bilginizi sorgulamıyor son 4 ayda 4-5 farklı iş yerine başvurdum hepsi bilgimi sorgulamak yerine üniversiteyi sorguluyor. Bilgimin ne durumda olduğu firma yetkilisinin umurunda olmuyor. Bu durumda ne kadar bilgiye sahip olursanız olun üniversite okumadan başkalarının gözünde hiç olarak görülüyorum.
-
Ayrıca bazıları kız meselesi filan demiş. Herkesin kararına saygılıyım ancak kız arkadaşınız üniversiteyi okumuş olsa siz ise ortaokul mezunusunuz diyelim. Kız arkadaşınız bunu sorun yapmasa bile ailesi sorun yapıyor. Ve inanın şu zamanda okulu bırakmak yerine okumak çok daha mantıklı bir karar.
Bendede aynı sorun var, çok doğru yazmışsınız. Bizim burda Üniversiteye giriş puanını topladım giremedim hala içimde onun acısı var.
2 Meslek yüksekokulu diploması var, ama bir Üniversite diploması yapmıyor

Bilmiyorum siz düşündünüz mü, ama öğrencilere falan bakınca çoğu kişinin cebinde 5 kuruş yok en azından evde oturarak para kazanabiliyoruz.
< Tek tesellimiz bu.