Herkese Merhalar. Aylarca üstünde uğraşıp fikirler ürettiğim web sitem satılıktır. Ticaret konusu oyunların, animelerin, dizilerin ürünleri satılmaktadır.Tedarikçi mantığıyla çalışmaktadır.Gelecek vaadeden hiç bir seo çalışması olmadan sadece İnstagram reklamlarıyla kendini döndürebilen bir sitedir.
Açalı 3 ay oldu işlerim de gayet iyi gitmektedir.Satma sebebim ise şudur.Bilgisayar mühendisi mezunu olarak hiç bir şekilde yazılım öğrenemedim.Yazılım öğrenebilmek adına bir firmada işe girdim ve yaklaşık 3 haftadır çalışıyorum.Bu yüzden siteyle, siparişlerle ilgilenecek gram vaktim yok.
3100 takipçili instagram hesabından günlük reklam ile en az 5-6 ürün satışı yapıyorum.Üzerine düşülür ve yatırım yapılırsa Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitelerinden olacaktır.Google da keywordslere göre 1-8 arası sırası değişmektedir.İnstagram reklamı ile günlük 100 üzeri mesaj, 200 üzeri beğenme almakta olup, ürün postlarının bazıları 1000 ile 5000 arası beğenmeye sahiptir ve tamamen ORGANİKTİR. Site satın alındığı taktirde tedarikçiler gösterilecek, alım yöntemleri anlatılacak, iş düzeni kargo vb anlatılacaktır.Ekstra bilgiler için PM gönderebilirsiniz. Ayrıca site satın alındıktan sonra elimde kalan yaklaşık 200 ürünü siteyle birlikte vereceğim. 200 ürünün yaklaşık satışı 3000TL'dir.Sitenin sonteklif mağazasıda bulunmaktadır.
Site adresi: PM ile (sadece mantıklı kullanıcılar ile paylaşılacaktır.)
Site için istenen fiyat :30.000TL (Az da olsa pazarlık payı vardır)
En büyük müşteri kaynağı:İnstagram, Sonteklif.com
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : EVET
Hosting dahil midir: Dilerseniz 2019 a kadar olan hostingimi kullanabilir, dilerseniz kendi hostunuza taşıyabilirsiniz.
Herhangi bir banı bulunmamaktadır.
Hazır e ticaret yazılımı kullanılmıştır ancak yazılım ile özel pluginler yazılmıştır(Prestashop) (Sonteklif satın al butonu, havale vb)- Satın alacak kişi eğer şirket kurmak isterse, PayTR gibi bir çok sanal pos modülünü ücretsiz olarak application şeklinde siteye entegre edebilir.Yazılım bilgisi gerektirmez
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisansı Sınırsızdır.

Sitenin herhangi bir hukuki problemi yoktur.