Merhaba Arkadaşlar,
Bir proje için fiyat araştırması yapıyorum.
Çalıştığım firma restoranı için bir online sipariş sistemi yazdırmak istiyor.
İstenilen özelliklerin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
- Php veya C#.net fark etmez.
- Kullanıcılar sisteme üye olabilir veya üye olmadan sipariş verebilir.
- Verdikleri sipariş sonrası kendilerine bir sipariş numarası verilecek ve bu sipariş numarası ile siparişini takip edebilecek.
- Sipariş takip bölümünde müşteri anlık olarak mutfağa konulacak kamera ile üretim aşamalarını canlı olarak izleyebilmeli. Bir web player ile kamera yayını ekrana verilebilir diye düşünüyorum.
- Sipariş üretilirken, siparişini takip eden müşteri mutfaktaki usta ile etkileşime geçebilmeli. Etkileşimden kastımız, "Usta Acısı Bol Olsun", "Usta Soğanı Az Olsun" "Helal Be Ustaaaa" gibi farklı düğmelere basınca emojilerinin vidyo içerisinde veya chat mantığı ile müşteri ve ustanın ekranında gözükmesidir.
- Mutfaktaki usta ile iletişimi sadece o anda hangi müşterinin siparişi üretiliyorsa o müşteri iletişime geçebilmeli. Diğerleri sadece vidyoyu ve emojileri izleyebilmeli. Yani ileti gönderme sadece siparişi üretilen müşteri de olacak. Üretimdeki ustanın okutacağı barkod sistemi gibi bir işlemle hangi müşterinin siparişi üretildiği ve sistemi tetiklemesi sağlanabilir.
** Video encoder veya Youtube Live ile vidyo yayını yapılabilir. Eğer vidyo içerisine değil de Youtube Live kullanılacaksa Chat sistemlerinde olduğu gibi emoji sistemi yapılabilir ekranın bir köşesine.
Tekliflerinizi, termin tarihinizi e-mail ile aşağıdaki adrese göndermenizi rica ederim. P.M yoluyla yapılan teklifleri takip edemiyorum.
Lütfen işin altından kalkamayacak, bizi zora sokacak arkadaşlar teklifte bulunmasın. Kurumsal belli projeler yapmış, referansları sağlam arkadaşlarla /firmalarla çalışacağız.